Φιλαρέτη Κομνηνού: Διαψεύδει ότι παντρεύονται η Δανάη Μιχαλάκη και ο Γιώργος Παπαγεωργίου

Η πρωταγωνίστρια στηνσειρά «Αγγελική», Φιλαρέτη Κομνηνού έρχεται να διαψεύσει τη Φαίη Σκορδά, η οποία σήμερα το πρωί ανακοίνωσε πως αύριο παντρεύονται η Δανάη Μιχαλάκη και ο Γιώργος Παπαγεωργίου. Συγκεκριμένα, η ηθοποιός με μια ανάρτησή της αναφέρει: «Ναι. Παντρεύεται ο γιος μου αύριο. Με μια διαφορά: ο τηλεοπτικός μου γιος παντρεύεται, ο Δημήτρης».

Φιλαρέτη Κομνηνού
© Instagram

Η ηθοποιός έχει μεγάλη αδυναμία στον μονάκριβο γιο της. Σε παλαιότερη συνέντευξή της δήλωνε: «Ο γλυκός μου ο Γιώργος! Είναι ό,τι πιο ακριβό έχω στη ζωή μου και μου δίνει συνέχεια αφορμές να νιώθω περήφανη χαζομαμά. Σκηνοθετεί, παίζει, τραγουδά με το συγκρότημά του, τους Polcar. Δοκιμάζει νέα πράγματα και δεν σταματά να κερδίζει νίκες. Ανεξάντλητο ταλέντο! Ελπίζω να έχει αντοχές και δεν σταματώ να τον θαυμάζω και να τον καμαρώνω!».

Προ ολίγων μηνών, ο ηθοποιός ο οποίος συμμετείχε στην τηλεοπτική σειρά του Mega, «Σχεδόν ενήλικες», ερωτηθείς για το επικείμενο γάμο με την ηθοποιό από τη δημοφιλή σειρά «Άγριες Μέλισσες» είχε δηλώσει: «Σκεφτόμαστε να παντρευτούμε το καλοκαίρι. Ανάλογα με τα μέτρα, θα δούμε για τους καλεσμένους. Θέλουμε να καλέσουμε τους φίλους μας στον γάμο».

Τι δήλωσε η Φαίη Σκορδά

Υπενθυμίζουμε πως η Φαίη Σκορδά σήμερα το πρωί ανέφερε πως η τελετή θα πραγματοποιηθεί αύριο, Παρασκευή 4 Ιουνίου, σε πολύ στενό κύκλο, ενώ καλεσμένες είναι και οι συμπρωταγωνίστριες της Δανάης Μιχαλάκη, Μαρία Κίτσου και Έλλη Τρίγγου.

Πώς σας φάνηκε αυτό το άρθρο;

  • Διαφωνώ απόλυτα
  • Συμφωνώ απόλυτα