«Αγγελική» spoiler: Ο Νικόλας καταθέτει εναντίον του Παύλου

Παύλος Αγγελική
© Instagram

Πλησιάζει το μεγάλο φινάλε της σειράς «Αγγελική» που έχει καταφέρει και έχει κερδίσει τους τηλεθεατές. Στα επεισόδια που θα προβάλλονται αυτές τις μέρες στους δέκτες μας, οι εξελίξεις διαδέχονται η μία την άλλη.

Στο χθεσινό επεισόδιο, η Τζένη μπήκε στο δωμάτιο του Δημήτρη, προκειμένου να ψάξει τα κοσμήματα, ωστόσο το τηλεφώνημα από τον γνωστό της Αθηνάς στην αστυνομία, ανέτρεψε τα σχέδια τους, με τον Δημήτρη να σπεύδει στο δωμάτιό του και να επιτίθεται στην Όλγα.

Μιχάλης Κατερίνα Αγγελική
© Alpha

Στο επόμενα επεισόδια, βλέπουμε τον Στέφανο να κατατοπίζει τον Μιχάλη σχετικά με τις αρμοδιότητές του καθώς πλέον έχει κανονίσει να φύγει από το κτήμα με την Αγγελική και τη Δανάη και μετά το γάμο θα μετακομίσουν στο καινούριο σπίτι που βρήκαν στην Αθήνα. Η Αθηνά με το Δημήτρη και τον Παύλο όμως έχουν άλλα σχέδια, καθώς συναντιούνται κρυφά και κηρύσσουν εκεχειρία μεταξύ τους ώστε να διώξουν το Μιχάλη από το κτήμα.

Από την άλλη πλευρά, ο Νικόλας μαζί με την Σοφία πηγαίνουν στον δικηγόρο, προκειμένου να καταθέσει εναντίον του Παύλου στην υπόθεση κηδεμονίας των παιδιών.

Όπως είδαμε και στο τρέιλερ του επόμενου επεισοδίου, η Τζένη συναντάει τον Μάκη και του ζητάει να βρουν τρόπο για να παγιδέψουν τους Αργυρούς, χωρίς να ξέρει όμως ότι ο Παύλος την παρακολουθεί.

Αγγελική Μαίρη Μηνά
© Instagram

Η Αγγελική μαθαίνει την αλήθεια για τον πατέρα της 

Η στιγμή της μεγάλης αποκάλυψης έρχεται, καθώς ο Αποστόλης θα κρυφακούσει τον Δημήτρη να λέει ότι έπρεπε να είχε σκοτώσει την Αγγελική όπως είχε κάνει και με τον πατέρα της που τον έθαψε στην άλλη άκρη του κτήματος. Έντρομος τρέχει και το λέει στην Αγγελική επιβεβαιώνοντας της πως ο πατέρας της τελικά όντως δεν αυτοκτόνησε.

Σε αυτά τα επεισόδια θα δούμε ένα πρόσωπο-έκπληξη να εισβάλλει στη σειρά και να υποδύεται τον δημοσιογράφο/παρουσιαστή Γεράσιο Μακρίδη. Μιλάμε φυσικά για τον Μάκη Πουνέντη,  οποίος θα κάνει την πρώτη του τηλεοπτική εμφάνιση σε ρόλο ηθοποιού.

Πώς σας φάνηκε αυτό το άρθρο;

  • Διαφωνώ απόλυτα
  • Συμφωνώ απόλυτα