Τι θα φέρει η Υπερπανσέληνος των «σκουληκιών» στους 12 εκπροσώπους του ζωδιακού κύκλου;

Τι θα φέρει η Υπερπανσέληνος των «σκουληκιών» στους 12 εκπροσώπους του ζωδιακού κύκλου; Η Άση Μπήλιου κάνει αναλυτικές προβλέψεις για τα δεκαήμερα όλων των ζωδίων και εξηγεί σε ποιους τομείς θα επηρεάσει η Πανσέληνος, που πραγματοποιείται στον άξονα Παρθένου – Ιχθύων, τη Δευτέρα 9 Μαρτίου.

Το ζώδιο της Παρθένου συνδέεται στενά με την έννοια της τάξης, της υγείας και της οργάνωσης και έτσι μπορεί να νιώσουμε την ανάγκη να βάλουμε τάξη σε ότι θεωρούμε χαοτικό και ανοργάνωτο στη ζωή μας.

Ωστόσο, η συγκεκριμένη Πανσέληνος βρίσκει τον Ήλιο και τη Σελήνη σε πολύ στενή όψη με τον Ποσειδώνα, τον πλανήτη των Ιχθύων, που δεν βοηθά ιδιαίτερα στο να είμαστε πρακτικοί.

Οπότε, ας προσπαθήσουμε να είμαστε πιο ανεκτικοί και να μην ψάχνουμε την τελειότητα.

Η Πανσέληνος φέρνει στο προσκήνιο θέματα, που ξεκίνησαν με τη Νέα Σελήνη και εν προκειμένω στη χώρα μας είχαμε τα πρώτα κρούσματα του κοροναϊού, αλλά και τη μεταναστευτική κρίση στα σύνορα μας.

Την ίδια μέρα με την Πανσέληνο, ο Ερμής είναι έτοιμος να γυρίσει σε ορθή πορεία και έτσι η παραπληροφόρηση σιγά-σιγά θα αρχίσει να υποχωρεί και θα είμαστε πιο σίγουροι γι’ αυτά που διαβάζουμε ή μαθαίνουμε.

Παράλληλα αυτό το Σαββατοκύριακο η σύνοδος Αφροδίτης – Ουρανού στον Ταύρο θα φέρει ευκαιρίες για νέες σχέσεις και ξαφνικούς έρωτες ή το ακριβώς αντίθετο, δηλαδή τάσεις για εντάσεις και χωρισμούς.

Ποια είναι τα τρία ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο από αυτή την όψη;

Όλες οι απαντήσεις στο Stars System, το Σάββατο 7 Μαρτίου στις 14:00.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM