#ΜένουμεΣπίτι: Οι Eurostars στέλνουν το δικό τους μήνυμα! (vids)

«Eurovision» : Από τότε που η πανδημία του κοροναϊού ανάγκασε όλο τον κόσμο τόσο στη χώρα μας όσο και σε πολλές χώρες στην Ευρώπη να περιορίσει τη δραστηριότητα του και να μείνει σπίτι του, αναπτύχθηκαν δράσεις που έχουν ως σκοπό να φέρουν τους ανθρώπους πιο κοντά κυρίως μέσα από τη βοήθεια της τεχνολογίας και του διαδικτύου.

Η ακύρωση της Eurovision 2020 ανάγκασε την EBU να δώσει τη θέση του προγράμματός της σε ένα άλλο ειδικό show το “Europe Shine A Light” που θα μεταδοθεί στις 16 Μαϊου και από την ΕΡΤ, όπου οι καλλιτέχνες θα συμμετάσχουν με τη βοήθεια του διαδικτύου.

Ένα άλλο πρόγραμμα το “Eurovision Home Concerts” μεταδίδεται κάθε εβδομάδα από το κανάλι της Eurovision στο YouTube, όπου Eurostars τραγουδούν από το σπίτι τους.

Γενικά, ο κόσμος της Eurovision συμμετέχει ενεργά ώστε οι καλλιτέχνες τους διαγωνισμού να βρίσκονται κοντά στους fans όλες αυτές τις ημέρες, έστω και από απόσταση!

Έτσι, γνωστοί Eurostars μας έστειλαν το δικό τους μήνυμα για τις ημέρες που διανύουμε και μας τραγούδησαν κάτι από το δικό τους τραγούδι.

Δείτε, λοιπόν, τι έχουν να πουν σε όλους εσάς τους φίλους του OGAE Greece αγαπημένοι καλλιτέχνες και απολαύστε τους να τραγουδούν από το σπίτι τους.

 

 

 

 


ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM