Πέτσας: «Θα ληφθούν επιπλέον μέτρα αν ξεπεράσουμε τα 1000 κρούσματα» (vid)

Νέα μέτρα θα ληφθούν σε περίπτωση που τα ημερήσια κρούσματα ξεπεράσουν τα χίλια, σύμφωνα με τα λεγόμενα του Στέλιου Πέτσα.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος σχολίασε τα νούμερα των κρουσμάτων, δηλώνοντας πως δεν υπάρχει εκθετική αύξηση των κρουσμάτων, τα οποία έχουν σταθεροποιηθεί σε υψηλότερο σημείο από τα 400-500 που ήταν παλαιότερα. Παράλληλα, έκανε λόγο για νέα μέτρα.

Πιο συγκεκριμένα, ο ίδιος είπε: 

«Δεν είδαμε τετραψήφια νούμερα και για μια ακόμα φορά θα ζητήσω από τους πολίτες να ακολουθούν τα υφιστάμενα μέτρα. Στην Ελλάδα εξακολουθούμε να είμαστε σε καλύτερη σχέση με την υπόλοιπη Ευρώπη»

To «μπαλάκι» στη νεολαία

Ο κ. Πέτσας υπογράμμισε πως για την αυξητική τάση των κρουσμάτων ευθύνονται οι νέοι, οι οποίοι «επέστρεψαν σε μια κανονικότητα προ κορωνοϊού».

Καμία χαλάρωση μέτρων

Παράλληλα, ο Στέλιος Πέτσας σχολίασε τα υπάρχοντα μέτρα, αλλά και τα επερχόμενα σε περίπτωση μεγαλύτερης αύξησης των κρουσμάτων.

«Χαλάρωση των μέτρων δεν προβλέπεται, να είμαστε ξεκάθαροι» δήλωσε, ενώ επισήμανε πως όσο χαλάει ο καιρός, τόσο περισσότεροι θα κλείνονται σε κλειστούς χώρους, προαναγγέλλοντας επιπλέον μέτρα αν αυξηθούν τα κρούσματα και ξεπεράσουν το φράγμα των χιλίων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM