Κορονοϊός: Τηλεδιάσκεψη Μητσοτάκη με υπουργούς για τον εμβολιασμό

Στις 12:00 σύσκεψη κυβερνητικού επιτελείου για τον εμβολιασμό- Τι θα πει ο Μητσοτάκης στους υπουργούς

Της Μαύρας Σαραντοπούλου

Με αντικείμενο συζήτησης τον σχεδιασμό του επικείμενου εμβολιασμού κατά του Covid-19, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα προεδρεύσει σε λίγη ώρα της σύσκεψης με κυβερνητικά στελέχη. Λόγω των υγειονομικών πρωτοκόλλων, η σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί μέσω τηλεδιάσκεψης στις 12:00.

Ποιοι θα συμμετάσχουν 

Στη σύσκεψη θα συμμετάσχουν ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας, ο υπουργός Επικρατείας και Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκος Πιερρακάκης, ο υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης, ο υφυπουργός Υγείας Βασίλης Κοντοζαμάνης, ο υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ αρμόδιος για τον Συντονισμό του Κυβερνητικού Έργου Ακης Σκέρτσος, ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ και κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας, ο γενικός γραμματέας του πρωθυπουργού Γρηγόρης Δημητριάδης, ο γενικός γραμματέας Δημόσιας Υγείας Παναγιώτης Πρεζεράκος, ο γενικός γραμματέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας Μάριος Θεμιστοκλέους, ο γενικός γραμματέας Συντονισμού Θανάσης Κοντογεώργης, ο γενικός γραμματέας της Βουλής Γιώργος Μυλωνάκης, ο διευθυντής του Γραφείου του Πρωθυπουργού στη Βουλή Μιχάλης Μπεκίρης και ο καθηγητής Σωτήρης Τσιόδρας.

Μητσοτάκης: "Έχει γίνει πολύ σοβαρή δουλειά"

Χθες ο πρωθυπουργός τόνισε πως έχει γίνει πολύ σοβαρή δουλειά όσον αφορά την υποδομή για τον εμβολιασμό στη χώρα:

«Πρόκειται για την πιο δύσκολη υγειονομική άσκηση που ανέλαβε η χώρα», είπε ο κ. Μητσοτάκης, προσθέτοντας ότι υπάρχει το επιχειρησιακό σκέλος της άσκησης, όπου θα εμπλακούν αρκετά υπουργεία και, εάν χρειαστεί, θα υπάρξει και στήριξη από τις Ένοπλες Δυνάμεις, αλλά και το σκέλος της επικοινωνιακής εκστρατείας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM