Επίθεση στο γραφείο του Λευτέρη Αυγενάκη

Επίθεση στο γραφείο του Λευτέρη Αυγενάκη στο Ηράκλειο Κρήτης - Συνθήματα υπέρ Κουφοντίνα

Επίθεση στο γραφείο του υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, στο Ηράκλειο της Κρήτης, πραγματοποίησαν άγνωστοι πριν από λίγη ώρα.

Της Μαύρας Σαραντοπούλου

Οι άγνωστοι προκάλεσαν εκτεταμένες ζημιές στον υλικοτεχνικό εξοπλισμό του γραφείου, ενώ στους τοίχους έγραψαν συνθήματα αλληλεγγύης στον Δημήτρη Κουφοντίνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretalive, μια ομάδα περίπου 10 ατόμων εισέβαλε στο γραφείο, έγραψε συνθήματα στους τοίχους υπέρ του Δημήτρη Κουφοντίνα και προχώρησε σε εκτεταμένες ζημιές.

Με ανάρτησή του στο Facebook, ο υφυπουργός κάνει λόγο για τρομοκρατική επίθεση και σημειώνει ότι αναμένει την ξεκάθαρη καταδίκη όλων των κομμάτων.

Η ανάρτηση του Λευτέρη Αυγενάκη 

«Ο στόχος και οι μέθοδοι που επέλεξαν τα εν λόγω κατευθυνόμενα πρόσωπα καθόλου δεν εξυπηρετεί τη μεθόδευσή τους.

Όταν οι αντιεξουσιαστές πραγματοποιούν τρομοκρατικές επιθέσεις, όπως αυτή που συνέβη σήμερα στο Πολιτικό μου Γραφείο στο Ηράκλειο, τότε αυτές στρέφονται εναντίον όλης της κοινωνίας του Ηρακλείου και της Κρήτης, κοινωνίας στης οποίας την υπηρεσία έχω αποδείξει κατά τα χρόνια της πολιτικής μου διαδρομής ότι βρίσκομαι με αφοσίωση, σεβασμό και εργατικότητα.

Όσοι βρίσκονται πίσω από αυτή την πρακτική πολιτικής βίας οφείλουν να συναισθανθούν το βάρος της ευθύνης που αναλαμβάνουν απέναντι στη δημοκρατική ομαλότητα, απέναντι στο σύνολο των συμπολιτών μας, οι οποίοι δίνουν σκληρούς καθημερινούς αγώνες, αλλά και στην Πατρίδα συνολικά.

Οι γνωστές επικίνδυνες περιθωριακές ομάδες αυταρχικής νοοτροπίας δεν τρομοκρατούν κανέναν. Η κυβέρνηση ούτε τρομοκρατείται ούτε εκβιάζεται. Υπερασπίζεται σταθερά και αταλάντευτα τη δημοκρατία και το κράτος δικαίου.

Αναμένω την καταδίκη απ' όλα τα κόμματα με τον κατηγορηματικότερο τρόπο της πρακτικής βίας που στρέφεται εναντίον του ίδιου του κοινοβουλευτικού πολιτεύματος».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM