Κοροναϊός: Σε καραντίνα ο Μάνφρεντ Βέμπερ

Ο Μάνφρεντ Βέμπερ, επικεφαλής της κοινοβουλευτικής ομάδας του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος ανακοίνωνε ότι βρίσκεται σε καραντίνα έπειτα από επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα κοροναϊού.

Ο Βέμπερ μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter γνωστοποίησε πως βρίσκεται σε αυτοπεριορισμό, καθώς ενημερώθηκε πως ήρθε σε επαφή με άτομο το οποίο εντοπίστηκε θετικό στον κοροναϊό. Ο ίδιος επισήμανε πως ακολουθεί όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα, ενόσω περιμένει τα αποτελέσματα από το πρώτο τεστ για COVID-19 στο οποίο και υπεβλήθη. Τέλος, στο μήνυμα του αυτό, προτρέπει τον κόσμο να «μείνει ασφαλής».

Δείτε την ανάρτηση του Μάνφρεντ Βέμπερ:

Με τηλεδιάσκεψη η προγραμματισμένη για τις 19/10 Σύνοδος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου

Με αφορμή την ανακοίνωση του Βέμπερ για αυτοπεριορισμό, αλλά και την γενικότερη εικόνα της πανδημίας σε Γαλλία και Βέλγιο που παραμένει στο «κόκκινο», η επικείμενη Σύνοδος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου (από τις 19 έως τις 22 Οκτωβρίου) που είχε προγραμματιστεί δεν θα πραγματοποιηθεί στο Στρασβούργο. Αντιθέτως, θα οργανωθεί με τηλεδιάσκεψη, όπως γνωστοποίησε «με λύπη» ο πρόεδρος του θεσμού, Νταβίντ Σασόλι.

Ο ίδιος, κλείνοντας το μήνυμα του ανέφερε πως «το Στρασβούργο παραμένει η έδρα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να επιστρέψουμε εκεί».

Δείτε την ανάρτηση του Νταβίντ Σασόλι:

https://twitter.com/EP_President/status/1316640010192457729?s=20

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM