Big Brother - Αφροδίτη: «Πήγα για να πληρώσω τα χρέη της οικογένειάς μου» (vid)

Τον λόγο που δήλωσε συμμετοχή στο Big Brother αποκάλυψε η πρώην παίκτρια του reality, Αφροδίτη Γεροκωνσταντή.

H Αφροδίτη μίλησε για την εμπειρία της στο σπίτι του Big Brother και εξομολογήθηκε λεπτομέρειες για τη ζωή της.

Πιο συγκεκριμένα, η «Ντίντι» ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Ήρθα στην Ελλάδα από τη Νότια Αφρική σε ηλικία 10 ετών... Όταν πέθανε ο πατέρας μου έκλεισε το εργαστήριο με σφολιάτες που είχε και η μητέρα μου προσέχει παιδάκια».

Ενώ για το bullying που δέχεται μέσω των social media για τα κιλά της, αποκάλυψε: «Θα πήγαινα καλύτερα στα social media αλλά υπάρχει προκατάληψη.Είτε είσαι 30 είτε 130 κιλά πρέπει να νιώθεις καλά με τον εαυτό σου... Στην Ελλάδα επικρατεί το body shaming σε άντρες και γυναίκες. Είμαι χοντρή! Είναι αλήθεια και δεν είναι κακό... Χωρίς να με γνωρίζουν, με σταματούν για να μου πουν να αδυνατίσω... Μειονέκτημα δεν είναι το ύψος ή τα κιλά, αλλά το να μη σέβεσαι».

«Δεν ένιωσα μειονεκτικά αλλά καταλάβαινα από τα βλέμματα ότι είμαι διαφορετική... Δεν ήθελα να αλλάξω... Κυριαρχεί η εικόνα του τέλειου και λες "γιατί είναι όλοι ίδιοι και εγώ διαφέρω;"».

Παράλληλα, για την υγεία της είπε: «Δεν λέω σε κανένα με πολλά κιλά ‘μπράβο’... Είμαι καλά στην υγεία μου και κάνω όλες τις εξετάσεις. Οι γιατροί μου μένουν έκπληκτοι... Το σημαντικό είναι να είσαι καλά στην υγεία σου».

Μάλιστα, αναφέρθηκε και στα μηνύματα των haters:

«Μετά το Big Brother έχουν αυξηθεί τα μηνύματα μίσους που λαμβάνω» παραδέχτηκε ενώ συνέχισε λέγοντας: «Μου εύχονται ακόμα και να πεθάνω χωρίς να σκέφτονται ότι είμαι κόρη κάποιου... Οι περισσότεροι haters είτε ζηλεύουν που είμαι καλά είτε δεν έχουν αγαπηθεί».

Τέλος, σε  ερώτηση για τον λόγο που αποφάσισε να μπει μέσα στο Big Brother η Αφροδίτη αποκάλυψε για πρώτη φορά: «Με τον θάνατο του πατέρα μου πλήρωσα το μερίδιό μου στην στενοχώρια... Ο πατέρας μου έφυγε μέσα σε μια ημέρα από σηψαιμία... Εγώ έχασα έναν γονιό, υπάρχουν άνθρωποι που χάνουν τα παιδιά τους... Στο Big Brother πήγα για να πληρώσω τα χρέη της οικογένειάς μου».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM