Κραουνάκης: «Με ενόχλησε η εμφάνιση-τέρας της Πρωτοψάλτη πάνω στην καρότσα»

Ο Σταμάτης Κραουνάκης μιλά για την κίνηση της Άλκηστις Πρωτοψάλτη να τραγουδήσει πάνω σε μια καρότσα κατά τη διάρκεια του πρώτου lockdown, για το εξώδικο που έστειλε καθώς και για τη ρήξη στις σχέσεις τους

Ο συνθέτης και τραγουδιστής βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής του Γρηγόρη Αρναούτογλου «The 2night show», όπου, μεταξύ άλλων, έκανε λόγο για την κίνηση της Πρωτοψάλτη να τραγουδήσει πάνω σε μια καρότσα φορτηγού, για το εξώδικο που έστειλε αλλά και για τη ρήξη στις μεταξύ τους σχέσεις.

«Αν με είχε ρωτήσει, δεν θα έλεγα "όχι"»

«Δεν επιτέθηκα ποτέ στην αγαπημένη μου φίλη, αλλά Σάββατο του Λαζάρου επάνω στο κάρο του δήμου να χοροπηδά μπροστά από την κυβέρνηση που σιχαίνομαι, χωρίς να έχω ερωτηθεί εάν θέλω να παιχτεί το έργο μου με τέτοιον τρόπο… Αν με είχε ρωτήσει, δεν θα έλεγα "όχι". Εφόσον δεν θα είχα πει "όχι", δεν θα μπορούσα και μετά να αντιδράσω με αυτή τη συνθήκη, που δεν ήταν τόσο δική της απόφαση», σημείωσε χαρακτηριστικά ο Σταμάτης Κραουνάκης.

Αμέσως μετά εξομολογήθηκε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου: «Με πείραξε ότι το είδα εγώ κι όλος ο κόσμος αυτό το "τέρας", με ένα τραγούδι που έχει υποστηριχτεί συναισθηματικά από τέσσερις γενιές Ελλήνων».

Ο Σταμάτης Κραουνάκης στην εκπομπή «The 2night Show«

«Δεν της κρατώ κακία»

«Αυτή η κίνηση δεν έκανε κανένα χαρούμενο και καταρχήν ούτε εμένα που το έχω γράψει. Αν με ρωτούσε ότι θα πάει με ένα φορτηγό να παίξει τραγούδια μας στις γειτονιές, θα της έλεγα "πες τα, κυρά μου"», συμπλήρωσε ο μουσικοσυνθέτης.

Και συνέχισε λέγοντας: «Δεν έχουμε μιλήσει με την Άλκηστι, έγινε σοβαρή ρήξη εκείνη την ημέρα. Δεν της κρατώ κακία».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα που ακολουθεί:ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM