Αποκλειστικό: YFSF: Παπακωνσταντίνου: «Δεν θα πήγαινα σε άλλο παιχνίδι» (pics)

YFSF: Λίγες μέρες πριν την μεγάλη πρεμιέρα του show του ΑΝΤ1, πραγματοποιήθηκε συνέντευξη Τύπου, όπου η Μαρία Μπεκατώρου, οι κριτές και οι διαγωνιζόμενοι μίλησαν για την συμμετοχή τους και δεν έκρυψαν την ανυπομονησία τους για την πρεμιέρα που είναι προγραμματισμένη για την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου. 

Η Μίρκα Παπακωνσταντίνου βρίσκεται για πρώτη φορά στη θέση της κριτικής επιτροπής του show μεταμφιέσεων.

Η αγαπημένη ηθοποιός -που θα δούμε για πρώτη φορά σε ένα τέτοιο project, καθώς έχουμε συνηθίσει να τη βλέπουμε κυρίως σε θέατρο, τηλεόραση και κινημαγογράφο, καλείται μαζί με τον Δημήτρη Σταρόβα, τον Αλέη Γεωργούλη και τον Γιώργο Μαζωνάκη να κρίνει κάθε εβδομάδα τους 10 διαγωνιζόμενους

Η Μίρκα Παπακωνσταντίνου μίλησε στο News2u.gr, μοιράζοντας μαζί μας τη χαρά της που τη φετινή σεζόν είναι συντελεστής του Your Face Sounds Familiar. Ένα show το οποίο, όπως μας είπε, παρακολουθούσε τα προηγούμενα χρόνια και διασκέδαζε με τις μεταμφιέσεις των παικτών.

Η γνωστή ηθοποιός, απαντώντας στην ερώτηση για το πώς τελικά είπε το "ναι" για να συμμετέχει στο show και να παραμερίσει για λίγο την υποκριτική, απάντησε: «Μου άρεσε το παιχνίδι, είναι ένα παιχνίδι που δεν εξαρτάται η καριέρα κανενός από αυτό. Δεν θα κόψω την πορεία κάποιου ανθρώπου, να του πω αν κάνει ή δεν κάνει. Που καλά κάνουν και το κάνουν οι άλλοι, αλλά εγώ δεν έχω και τόσο πολλές γνώσεις γενικά. Είναι ένα show χαράς, κεφιού, άλλος θα είναι χειρότερος, άλλος καλύτερος. Τα παιδιά κάνουν πάρα πολύ κόπο. Αυτοί είναι οι πρωταγωνιστές. Εμείς είμαστε η σκιά. Αυτοί είναι οι λόγοι που δέχτηκα την πρόταση που μου έγινε».

-Είχατε φανταστεί τον εαυτό σας στο παρελθόν σε κάποιο άλλο τηλεοπτικό show;

«Όχι, με τίποτα. Ούτε εγώ να είμαι ως διαγωνιζόμενη, ούτε σαν κριτής. Και δε νομίζω ότι θα πήγαινα ποτέ σε άλλο παιχνίδι ή show, που να αφορά σε ουσιαστική κριτική. Δεν θα πήγαινα».

Στη συνέχεια, μας αποκάλυψε πως ήταν φαν του YFSF τα προηγούμενα χρόνια. «Το έβλεπα και πέρναγα πάρα πολύ καλά». Και όσο για το πού αλλού τη συναντάμε τη φετινή σεζόν, η Μίρκα Παπακωνσταντίνου δήλωσε: «Εγώ δεν κάνω πολλά πράγματα μαζί. Δεν υπάρχει περίπτωση. Θα τελειώσει το YFSF και μετά θα δω τι θα κάνω. Δεν μπορώ να κάνω πολλά πράγματα μαζί. Αν είχα κι άλλη υποχρέωση δεν θα το έκανα. Δεν είμαι τόσο άνετη. Δεν ήμουν ποτέ. Δεν θα γίνω τώρα... δεν θα πω στα γεράματα. Τώρα, τέλος...».

Δείτε τις φωτογραφίες:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM