Ολυμπιακός Β’: Δύσκολη πρόκριση στο Μαρούσι (vid-pics)

Ο Ολυμπιακός Β’ πέρασε με 92-87 από το κλειστό του Αγίου Θωμά και προκρίθηκε στην 3η αγωνιστική της Α’ Φάσης του Κυπέλλου.

Ο Ολυμπιακός  Β', παρότι συνάντησε σθεναρή αντίσταση από το Μαρούσι στο κλειστό του Αγίου Θωμά, εν τέλει πήρε το εισιτήριο, καθώς επικράτησε με 92-87.

Το ματς κρίθηκε στο τέλος, με τον Νικολαϊδη να παίρνει στις πλάτες του τους Πειραιώτες, οδηγώντας τους στη νίκη.

Κορυφαίοι για την αναπτυξιακή ομάδα του Ολυμπιακού ήταν οι Πέτρος Μελισσαράτος με 25 και Βασίλης Χρηστίδης με 22 πόντους, ενώ 9 πόντους και 10 ασίστ είχε ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης. Για το Μαρούσι ο Γιάννης Γκαγκαλούδης είχε 25 πόντους.

Στην 3η αγωνιστική της Α’ Φάσης του Κυπέλλου ο Ολυμπιακός Β' θα αντιμετωπίσει το Παγκράτι, που επιβλήθηκε 83-74 του Ψυχικού.

Τα ζευγάρια της 3ης αγωνιστικής της Α΄ φάσης (20/9):

Αμύντας ή Οίαξ Ναυπλίου-Πανερυθραϊκός

Παγκράτι-Ολυμπιακός

Τα δεκάλεπτα: 15-23, 40-38, 69-66, 87-92

Μαρούσι (Σκαραφίγκας): Στασινός 15 (2), Παπαγιάννης, Ξύδας 14 (3), Σουρλής 6 (2), Κανέλλης 4 (1), Χατζηδάκης 12, Παπαγεωργόπουλος, Αρνόκουρος 8 (1), Δούκας 3, Γιαννόπουλος, Γκαγκαλούδης 25 (4).

Ολυμπιακός Β' (Τσαλδάρης): Παπαδιονυσίου 8, Κουρτίδης 2, Μωραΐτης 4, Νικολαΐδης 9 (2), Κολοβέρος 4, Τσόχλας 6, Σκουλίδας 10 (2), Κάδρας, Χρηστίδης 22 (1), Τσάμης 2, Μελισσαράτος 25.