Ε. Παπαγεωργακοπούλου - Θάνατος: «Η ανατροφή του παιδιού είναι εξασφαλισμένη»

Έλλη Παπαγεωργακοπούλου
© ΑΠΕ

Απάντηση στην πρόθεση των καλλιτεχνών να ανοίξουν λογαριασμό οικονομικής στήριξης για το ανήλικο παιδί της ενδυματολόγου έδωσε ο πατέρας. 

Η Έλλη Παπαγεωργακοπούλου ήταν ίσως το πιο γνωστό όνομα στην Ελλάδα στον τομέα της σκηνογραφίας και της ενδυματολογίας. Έφυγε τόσο πρόωρα και απότομα από τη ζωή, σκορπίζοντας θλίψη στους οικείους της αλλά και σε σημαντικούς ανθρώπους της τέχνης με τους οποίους είχε συνεργαστεί. 

«Θα θέλαμε να ξεκαθαρίσουμε πως η ανατροφή του παιδιού είναι εξασφαλισμένη από τις οικογένειες τόσο της Έλλης όσο και του πατέρα, που την υπεραγαπούν, τη στηρίζουν, την προστατεύουν και θα συνεχίσουν να το κάνουν, όπως έκαναν πάντα»

 

Έλλη Παπαγεωργακοπούλου
Facebook

Οι γνωστοί καλλιτέχνες φίλοι της αποφάσισαν να τιμήσουν τη μνήμη της Έλλης δημιουργώντας έναν λογαριασμό με σκοπό τη συγκέντρωση χρημάτων για τις ανάγκες του ανήλικου παιδιού που άφησε πίσω. 

Μεταξύ άλλων, την κίνηση διοργάνωσαν ο Ντένης Ηλιάδης, ο Νίκος Καραθάνος, η Λένα Κιτσοπούλου, ο Γιώργος Λάνθιμος και ο Θωμάς Μοσχόπουλος. 

Η οικογένεια της Έλλης και ο πατέρας του παιδιού της αρχικά ευχαρίστησαν τους φίλους της εκλιπούσας και έπειτα ξεκαθάρισαν ότι δεν υπάρχει ανάγκη συλλογής χρημάτων για τη μικρή, καθώς μεγαλώνει με αγάπη κοντά στους συγγενείς της, που την υπεραγαπούν. 

Ολόκληρη η ανακοίνωση της οικογένειας

«Σε συνέχεια του δημοσιεύματος σχετικά με το άνοιγμα τραπεζικού λογαριασμού για την ανατροφή της κόρης της πολυαγαπημένης μας Έλλης Παπαγεωργακοπούλου, θα θέλαμε να ξεκαθαρίσουμε πως η ανατροφή του παιδιού είναι εξασφαλισμένη από τις οικογένειες τόσο της Έλλης όσο και του πατέρα, που την υπεραγαπούν, τη στηρίζουν, την προστατεύουν και θα συνεχίσουν να το κάνουν, όπως έκαναν πάντα. Η ευγενική αυτή κίνηση ήταν πρωτοβουλία φίλων και συνεργατών της Έλλης οι οποίοι στηρίζουν το "Μαζί με το Παιδί". Υποστηρίζουμε την κίνηση αυτή προκειμένου να βοηθηθούν παιδιά που το έχουν πραγματικά ανάγκη.

Ο πατέρας και η οικογένεια του παιδιού».

Πώς σας φάνηκε αυτό το άρθρο;

  • Διαφωνώ απόλυτα
  • Συμφωνώ απόλυτα