Χριστίνα Σαββίδου: Κάνει το ντεμπούτο της στη δισκογραφία με το «Αλλού κοιμάμαι πια»

χριστινα

Η Χριστίνα Σαββίδου κάνει το ντεμπούτο της στην δισκογραφία και μας παρουσιάζει το πρώτο της τραγούδι, με τίτλο «Αλλού κοιμάμαι πια».

Πρόκειται για ένα up tempo τραγούδι σε μουσική του Ιορδάνη Παύλου και σε στίχους του Γιάννη Μαλλιά, ενώ την ενορχήστρωση έχει κάνει ο Χρήστος Σαντικάι.

Το «Αλλού κοιμάμαι πια» κυκλοφορεί από την Vox Music Production και θα έρθει σε λίγες μέρες στις οθόνες μας με ένα εντυπωσιακό video clip.

Η Χριστίνα Σαββίδου μεγάλωσε σε μουσική οικογένεια με πατέρα και αδελφό μουσικούς και αδελφή τραγουδίστρια. Η μουσική και το τραγούδι για εκείνη ήταν μονόδρομος.

Πήγε σε μουσικό σχολείο και σπούδασε marketing, αλλά τελικά το τραγούδι ήταν εκείνο που την κέρδισε, αφού από 13 ετών εμφανίζεται στο πλευρό καταξιωμένων καλλιτεχνών τόσο της παραδοσιακής ποντιακής μουσικής όσο και της λαϊκής.

Έχει συνεργαστεί με: Βασίλη Καρρά, Γιάννη Καψάλη, Νίκο Μακρόπουλο, Λεωνίδα Βέλλη, Ματθαίο Τσαχουρίδη, Χρήστο Χολίδη, Χάρη Κωστόπουλο, Δημήτρη Χρυσοχοϊδη.

Αξίζει να σημειωθεί πώς η Χριστίνα Σαββίδου έχει συνεργαστεί για αρκετά χρόνια με τον μεγάλο συνθέτη και μαέστρο Δημήτρη Ρακιντζή.

Τέλος, η Χριστίνα Σαββίδου ετοιμάζεται για την περιοδεία της στην Αμερική με τον Γιάννη Καψάλη και τον Μάκη Τσίκο, ενώ παράλληλα βρίσκεται σε συζητήσεις για τις εμφανίσεις της στην Ελλάδα. Το σίγουρο είναι ότι οι θαυμαστές της έχουν να περιμένουν πολύ όμορφα πράγματα από εκείνη.