Στο Μπούστο μας! Η σελίδα που κάνει συντροφιά σε όλες τις γυναίκες

Η Χριστίνα και η Φανή έφτιαξαν μια ομάδα στο facebook μόνο για γυναίκες! 

Υπάρχει μια κλειστή ομάδα στο facebook που απευθύνεται μόνο σε γυναίκες και είχε την τιμή και τη χαρά να τη γνωρίσω πριν λίγο καιρό. Θα μου πείτε πολλές υπάρχουν αυτή γιατί κάνει τη διαφορά; Θα σας απαντήσω ευθύς αμέσως! Αρχικά, είναι πολύ, πολύ προσεγμένη! Τα μέλη ελέγχονται διεξοδικά πριν μπουν στην ομάδα και σε καμία περίπτωση δεν περνούν ψεύτικα ή αντρικά προφίλ. Κανένας άντρας δεν υπάρχει σε αυτή τη σελίδα! Α, εκτός από έναν. Το γυναικολόγο μας τον κ. Καπέλη που είναι πρόθυμος να απαντήσει σε ερωτήσεις μελών και να συμβουλεύσει όποια έχει ανάγκη.

Επίσης, οι κανόνες που έχουν θέσει οι διαχειρίστριες είναι δίκαιοι και απαράβατοι! Ρατσιστικά σχόλια, κακεντρεχείς σχολιασμοί και βρισίδια δεν έχουν θέση στο παρεάκι και αυτό είναι υπέροχο. Διαγωνισμοί, όμορφες συζητήσεις και ανταλλαγή απόψεων είναι μερικά από τα tasks του «Μπούστου».

Αλλά ας μιλήσουμε λίγο για τις γυναίκες που ήδη τη γνωρίζουν, που είναι μέλη και έχουν αλληλεπίδραση. Είμαστε μια μεγάλη παρέα! Μπορούμε ακόμα και ανώνυμα να μοιραστούμε προβλήματα και σκέψεις και να λάβουμε απαντήσεις και αυτό είναι πολύ όμορφο. Ειδικά τη σημερινή, δύσκολη εποχή που διανύουμε χρειαζόμαστε στήριξη και παρέα.

Είχα την τιμή να είμαι μέλος αυτής της ομάδας τους τελευταίους μήνες και οφείλω να ομολογήσω ότι την έχω λατρέψει! Το τελευταίο διάστημα μέσω του NEWS2U.GR έχει δημιουργηθεί μια ομώνυμη στήλη που έχει σκοπό να βοηθά τις γυναίκες που αντιμετωπίζουν προβλήματα, πάντα με τη βοήθεια ειδικών. Ψυχολόγοι, παιδαγωγοί και άλλοι επαγγελματίες απαντούν στα προβλήματα γυναικών και τις συμβουλεύουν.

Στόχος μας, καμία μόνη! Όλες μια μεγάλη παρέα, η μία για την άλλη!

Είμαστε γυναίκες και είμαστε όλες μαζί! Χρόνια πολλά και του χρόνου όμορφες, λαμπερές και πάνω από όλα υγιείς!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM