Τα ζώδια που είναι έτοιμα για οικογένεια

Τα ζώδια που... πληρούν τις προϋποθέσεις για να γίνουν γονείς

Η απόφαση για τη δημιουργία οικογένειας σίγουρα δεν μπορεί να παρθεί «τσάτρα πάτρα», χρειάζεται αρκετή σκέψη, καθώς τα παιδιά είναι μεγάλη ευθύνη. Βέβαια, καλό θα είναι να έχουμε βρει και τον ιδανικό σύντροφο που πρόκειται να γίνει γονιός των παιδιών μας. Τώρα, θα αναρωτηθείτε, «από το ζώδιο θα καταλάβουμε αν κάποιος είναι ικανός να γίνει γονέας;». Όχι βέβαια. Ας δούμε όμως κάποια ζώδια που γνωρίζουμε πως είναι «εργοστασιακά κατασκευασμένα» για να μπουν στον ρόλο του γονιού και άλλα που... δεν το έχουν και τόσο με τη δημιουργία οικογένειας!

Τα συμβατικά

Καρκίνος

Ο Καρκίνος είναι γνωστό πως είναι συναισθηματικός, σε σημείο... απελπισίας. Δεν θέλει τίποτα παραπάνω από το να είναι περιτριγυρισμένος από ανιδιοτελή αγάπη που έχει παντοτινή διάρκεια. Μπορεί να είναι γνωστός για τις ιδιορρυθμίες του, αλλά μια υπομονετική και τρυφερή εκδοχή του βγαίνει όταν σχετίζεται με τα παιδιά του. Ένας Καρκίνος έχει την ενέργεια και την αγάπη ενός γονιού χάρη στη σύνδεσή του με τη Σελήνη, το ουράνιο σώμα που έχει να κάνει με τα συναισθήματα.

Λέων

Ο Λέων ανυπομονεί να δημιουργήσει τη δική του οικογένεια, για να μπορέσει να μοιραστεί την αμέριστη αγάπη που νιώθει. Κρύβει στην καρδιά του ένα παιδί και του αρέσει να έχει αυτή τη νεότητα και να διατηρεί καλή σχέση με το παιδί που κρύβει μέσα του. Ας μην κρυβόμαστε, ο Λέων ενθουσιάζεται από την προοπτική μιας μελλοντικής οικογένειας και των οικογενειακών φωτογραφιών. Απλώς μην πειράξεις τα παιδιά του. Είναι τόσο προστατευτικός, που σύντομα θα διαπιστώσεις ότι βγάζει νύχια.

Σκορπιός

Πίσω από όλο αυτό το μυστήριο άνευ λόγου και αιτίας, ο Σκορπιός είναι πολύ συναισθηματικό ζώδιο. Στο βάθος του αυτό που επιθυμεί περισσότερο είναι να βρει έναν σύντροφο και να του τα δώσει όλα. Ο Σκορπιός θέλει να απελευθερώσει την αγάπη και την τρυφερότητα που κρύβει μέσα σου και να μοιραστεί τη ζωή του με έναν άνθρωπο. Μόλις βρει τον σωστό, θα διασχίσει τον δρόμο που οδηγεί στη διαχρονική δέσμευση της οικογένειας.

Τα αντισυμβατικά

Από την άλλη πλευρά θα προσθέσουμε τα «ελεύθερα πνεύματα» του ζωδιακού, τα αντισυμβατικά, που λέγεται πως... δεν το έχουν και τόσο με τη δημιουργία οικογένειας, εμείς όμως κατά βάθος ελπίζουμε σε αυτά!

Τοξότης

Ένας Τοξότης λένε πως θέλει να ταξιδεύει, πως δεν δίνει δεκάρα για τους συντρόφους του, τους ξεπερνά γρήγορα και εύκολα, καθώς υπερτερεί η λογική σε μια τελειωμένη κατάσταση παρά το συναίσθημα. Όμως όσα και να λέγονται για τον ανεξάρτητο τοξότη, όταν βρει τον/την ιδανικό/ή σύντροφο, θα είναι πιστός και δεν θα αναζητά εφήμερες σχέσεις. Θα δώσει την αμέριστη προσοχή και αγάπη στο πρόσωπο που είναι μαζί και κατ’ επέκταση στα παιδιά τους. Μπορεί να μην του φαίνεται, αλλά έχει στοιχεία που τον κάνουν ιδανικό σύντροφο και γονιό!

Υδροχόος

Ο πανέξυπνος και ταυτόχρονα πολύπλοκος Υδροχόος λέγεται πως θέλει να παίζει και να δημιουργεί ίντριγκες, καθώς είναι επιρρεπής στην απιστία. Όμως και πάλι, όπως αναφέραμε και για τον Τοξότη, όλα έχουν να κάνουν με τη χημεία και αυτό το «κλικ» που σου κάνει ή δεν σου κάνει το άλλο άτομο. Αν ο Υδροχόος «κλειδώσει» εγκεφαλικά –είπαμε, είναι πανέξυπνος–, τότε δεν θα υπάρξει χώρος για κάτι άλλο στο μυαλό του πέρα από τη δημιουργία οικογένειας με τον άνθρωπο που αγαπάει και θέλει να δοθεί ολοκληρωτικά.

Δίδυμοι

Είναι πολύ ερωτικό ζώδιο και το ξέρει, άρα γιατί να μην εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες που τυχαίνουν στον δρόμο του; Όταν εκπληρώσει όλες τις φαντασιώσεις του και περάσει ένα ηλικιακό όριο που έχει θέσει ως στάνταρ, τότε θα αρχίσει να βλέπει με άλλο μάτι την οικογένεια. Να είστε σίγουροι πως, όταν συμβεί αυτό, θα αποτελεί τη μεγαλύτερη χαρά του, καθώς θα γίνεται ένα με τα παιδιά, ως αιώνιο παιδί του ζωδιακού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM