Ελληνίδες εργάτριες του σεξ: Το πρωί μητέρες, το βράδυ call girls

Οι γυναίκες, Ελληνίδες εργάτριες του σεξ, που μίλησαν στην εκπομπή του Αντώνη Σρόιτερ ζουν δύο ζωές εντελώς αντιφατικές. 

Ζουν στον κόσμο του πληρωμένου έρωτα και είτε πρωταγωνιστούν σε ταινίες ερωτικού περιεχομένου, είτε εργάζονται ως συνοδοί αντρών. Έχουν όμως και άλλη πλευρά. Είναι μητέρες και όταν η εργασία τους τελειώνει επιστρέφουν στις οικογένειές τους και τα παιδιά τους.

Οι γυναίκες αυτές έχουν το θάρρος να μιλήσουν ανοιχτά πλέον έχοντας ξεπεράσει τα ταμπού και τις αντιδράσεις του κοινωνικού τους περίγυρου. Πώς και γιατί ακολούθησαν το δρόμο της πορνείας; Πώς το ανακοίνωσαν στα παιδιά τους; Πόσο δύσκολο ήταν;

«Δούλευα σε φούρνο 12 ώρες τη μέρα - Δεν έβγαιναν τα λεφτά»

«Ξεκίνησα αυτή τη δουλειά γιατί είχα κάνει πολλές στο παρελθόν και τα λεφτά δεν έβγαιναν. Δεν μπορούσα να μεγαλώσω τα παιδιά μου. Δεν την έκανα γιατί τη γούσταρα. Την πρώτη ταινία τη γύρισα σε ένα στούντιο στο κέντρο. Δεν ήξερα τί σκηνή θα γυρίσω. Η πρώτη μου φορά ήταν περίεργη. Υπήρχαν 10 άτομα πίσω από τις κάμερες. Ένιωθα πολύ αμήχανα, δεν ήξερα τι να πρωτοκοιτάξω, ήταν πολύ δύσκολο! Με άλλον τρόπο κάνεις ιεραποστολικό για τη δική σου ευχαρίστηση, με άλλο τρόπο το κάνεις στην κάμερα. Δεν έχει καμία σχέση αυτό που βλέπεις με αυτό που αισθάνεσαι. Δεν έρχεσαι σε οργασμό, απλά διεγείρεσαι. Το σεξ διαρκεί μισή ώρα το πολύ. την υπόλοιπη ώρα συζητάς και καταλαβαίνεις πολύ τους ανθρώπους. Είχα πολλούς πελάτες που τους έχασα γιατί τους έσωσα τους γάμους τους. Αντιεπαγγελματικό αλλά εντελώς ανθρώπινο».

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM