Πρώτο Ραντεβού; 10+1 outfits για να κλέψεις τις εντυπώσεις (pics)

Πρώτο ραντεβού και το άγχος σου «χτυπάει» κόκκινο για το τι πρέπει να βάλεις για να κλέψεις όλες τις εντυπώσεις και να τον εντυπωσιάσεις από το πρώτο κιόλας λεπτό; Καταρχάς, ψυχραιμία! Γιατί για όλα υπάρχει λύση και παρακάτω σου προτείνουμε μπόλικες από δαύτες.

Δεν φτάνει όλο το άγχος για το πολυπόθητο ραντεβού, πρέπει να'σαι και στη «τρίχα». Γεγονός που σε κάνει να φρικάρεις ακόμα περισσότερο. Σε καταλαβαίνω απόλυτα! Ωστόσο, πρώτα απ'όλα πρέπει να χαλαρώσεις. Δεν θα τρελαθείς για ένα ραντεβού.

Και ειδικότερα για πράγματα που λύνονται εύκολα. Το παν είναι να είσαι ο εαυτός σου και να νιώθεις άνετα. Κανείς μας δεν ερωτεύτηκε έναν άνθρωπο γεμάτο άγχος. Στο εγγυώμαι! Όποτε πάμε βήμα βήμα να δούμε τα do's και τα dont's στο ντύσιμο για ένα πρώτο ραντεβού. Και στη συνέχεια, μην παραλείψεις να δεις και τα first-date-outifits που σου προτείνουμε.

Ας ξεκινήσουμε λοιπόν!

Τα DO's

  1. Να χαμογελάς, είναι ότι πιο όμορφο πάνω σου έτσι κι αλλιώς, ανεξάρτητα με το τι φοράς.
  2. Να είσαι φυσική και άνετη. Όσο πιο όμορφη νιώθεις μέσα στα ρούχα σου, τόσο πιο όμορφη δείχνεις.
  3. Να διαλέξεις ρούχα που αποπνέουν μια αρχοντιά και μια κομψότητα, με κατάλληλα υλικά και φυσικά σωστούς χρωματισμούς. Ιδανικά, κινήσου σε γήινους τόνους ή τόνους του χρυσού, και δεν θα χάσεις! Φυσικά, μαύρο και κόκκινο είναι πάντοτε in για πρώτο ραντεβού.
  4. Επέλεξε τα σωστά κοσμήματα και αξεσουάρ. Αυτά δύνανται να απογειώσουν το ντύσιμο σου, οπότε think clever & wise.

Τα DONT's

  1. Μην το παρακάνεις! Μην βαφτείς υπέρ το δέον. Το θέμα είναι να τον εντυπωσιάσεις με τη φυσική σου ομορφιά όχι με κάτι τελείως... ψεύτικο! Και προσοχή! Δεν είπα να μην περιποιηθείς το πρόσωπο σου και να πεις «όχι» στο λατρεμένο σου eyeliner... Απλά όχι υπερβολές. Και μην επενδύσεις τόσο στο κραγιόν σε ένα ραντεβού (εξάλλου αν πάει καλά, μόνο πρόβλημα θα αποτελέσει, if you know what i mean).
  2. Μην επιλέξεις high heels αν δεν το'χεις! Φοβερά τα ψηλοτάκουνα ως επιλογή. Δείχνουν, πέρα από θηλυκότητα και κομψότητα, αυτοπεποίθηση και σιγουριά. Ωστόσο, αν σε δυσκολεύουν στο περπάτημα ποιος ο λόγος να παιδευτείς; Και παράλληλα, μόνο περισσότερο άγχος θα σου φέρουν. Δεν φτάνουν όλα τα άλλα που θα έχεις στο μυαλό σου... Το τελευταίο που χρειάζεσαι είναι να φοβάσαι μην πέσεις ή τον πόνο που θα νιώθεις από τα τακούνια. Play safe!
  3. Μην είσαι υπερβολικά προκλητική! Και όχι για να μην διαμορφώσει την εικόνα ότι σου αρέσει να προκαλείς, αλλά καθαρά και μόνο για σένα. Για να έχεις ελευθερία κινήσεων δίχως να σκέφτεσαι μη φανεί τίποτα ή να μετράς την κάθε σου κίνηση για να μην ανέβει το μίνι φόρεμα σου. Λέμε «ναι» στο μίνι, αλλά μεγάλο «όχι» στο σούπερ μίνι. Αν βέβαια εσένα σε εκφράζει αυτό, μην διστάσεις, ποια είμαι εγώ για να σου απαγορεύσω βάλεις ό,τι θες.
  4. Μην το παρακάνεις με έντονα χρώματα ή «πολύβουα» patterns. Γενικά keep it simple. Δεν χρειάζεται να το παρακάνεις και να επιλέξεις 4934439 διαφορετικά χρώματα ή patterns. Σ'αρέσει το λεοπάρ; Δεκτό, αλλά κράτα low profile και μην μεταμορφωθείς σε σωστή λεοπάρδαλη. Ααα! Λέμε «όχι» και στα fluo ή neon χρώματα. Δεν χρειάζεται να μας βρίσκει μέσα στο σκοτάδι ο άλλος. Γενικά, δεν χρειάζεται να τον αποσυντονίσεις με τόση πληροφορία. Ταξίδεψε τον με τα λόγια και το μυαλό σου καλύτερα.

 

 


ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM