Οι 6 ζωδιακοί συνδυασμοί με την καλύτερη σεξουαλική χημεία (pics)

Το σεξ δεν είναι πάντα καλό. Σίγουρα σου έχει τύχει να περάσεις από μέτρια μέχρι χάλια στο κρεβάτι. Μερικές φορές φταίει ο ένας, άλλοτε και οι δύο.

Κάποιες φορές είναι θέμα πείρας ενώ άλλες δεν υπάρχει η κατάλληλη χημεία μεταξύ δύο ανθρώπων.

Αυτή, λοιπόν, η χημεία είναι πολύ πιθανόν να συμβεί ανάμεσα σε κάποιους συγκεκριμένους ζωδιακούς συνδυασμούς. 

Ναι, είναι γεγονός ότι οι γυναίκες ψάχνουν στο διαδίκτυο να βρουν αν ταιριάζουν ζωδιακά με τον άντρα που μόλις γνώρισαν. Βέβαια, υπάρχει πάντοτε το ενδοχόμενο να τους έχει τύχει στο παρελθόν και να ξέρουν από πτώτο χέρι τι να περιμένουν - ζωδιακά έστω, καθώς ο κάθε άνθρωπος δρα και διαφορετικά ανεξάρτητα απ΄το ζώδιο.

Η αλήθεια είναι πως υπάρχουν κάποιοι ζωδιακοί συνδυασμοί, που είναι πιο ταιριαστοί από διάφορους άλλους. Σύμφωνα λοιπόν με τους αστρολόγους υπάρχουν κάποια ζώδια που αν συναντηθούν μεταξύ τους κάνουν το καλύτερο σεξ της ζωής τους. Έχουν μια απίστευτη χημεία στο κρεβάτι.

Παρακάτω θα διαβάσεις κάποιους ζωδιακούς συνδυασμούς που έχουν την πιο έντονη σεξουαλική χημεία:

Κάποιοι περιορίζονται σε αυτή, ενώ κάποιοι άλλοι έλκονται και σε ένα βαθύτερο, πνευματικό και συναισθηματικό επίπεδο.

Ταύρος & Καρκίνος

Αυτό που μετράει περισσότερο από οτιδήποτε και για τα δυο αυτά ζώδια είναι η ασφάλεια. Αυτό είναι που κάνει τη χημεία τους τόσο εκρηκτική. Εμπιστεύονται βαθιά το ένα το άλλο, και αυτό τους επιτρέπει να παραδοθούν. Έχουν μια σωματική και πνευματική ένωση, και πραγματικά δεν υπάρχει πιο επιτυχημένος συνδυασμός για καλό σεξ.

Τοξότης & Δίδυμοι

Η χημεία του Τοξότη και των Διδύμων βασίζεται σε ένα κοινό must που έχουν για να νιώσουν έλξη: την πνευματική διέγερση. Από την πρώτη κιόλας συζήτηση, αυτά τα δυο ζώδια έλκονται σαν μαγνήτες. Ο αυθορμητισμός των Διδύμων είναι ακριβώς ό,τι χρειάζεται ο Τοξότης για να αφήσει την παιχνιδιάρικη πλευρά του ανεξέλεγκτη.

Καρκίνος & Σκορπιός

Εδώ έχουμε μια πιο συναισθηματική σύνδεση, που είναι απαραίτητη για ένα καλό σεξ, τουλάχιστον σε ό,τι έχει να κάνει με τον Καρκίνο. Μπορεί να τον τρομάζει αρχικά η έντονη σεξουαλική ένταση του Σκορπιού, μα αν ο δεύτερος ελέγξει τον εαυτό του και πάει πιο αργά, αυτό που δημιουργείται μεταξύ τους είναι σπάνιο.

Ζυγός & Υδροχόος

Ο Ζυγός έλκεται κατευθείαν από τη σιγουριά και τη μοναδικότητα του Υδροχόου. Αυτό που κάνει αυτόν τον σεξουαλικό συνδυασμό μοναδικό είναι η εκλεκτική προσέγγιση του Υδροχόου στο σεξ. Σε αυτό δε μπορεί να αντισταθεί ο Ζυγός.

Λέων & Κριός

Η φυσική αυτοπεποίθηση του Λέοντα περνάει και στη σεξουαλική του ζωή. Ευτυχώς, ο παθιασμένος Κριός το λατρεύει αυτό, και όχι μόνο μπορεί να το διαχειριστεί, αλλά το συμπληρώνει με τον ιδανικότερο τρόπο.

Ιχθύς & Σκορπιός

Και ο Σκορπιός και ο Ιχθύς έχουν μια έντονη σεξουαλική ενέργεια και όταν είναι μαζί, νιώθουν σαν στο σπίτι τους. Ο Ιχθύς λατρεύει να πειραματίζεται σεξουαλικά μαζί με τον Σκορπιό, που αποζητά πάθος και ένταση. Αυτοί οι δυο όμως τα καταφέρνουν και εκτός κρεβατοκάμαρας, μιας και μπορούν να επικοινωνήσουν και σε συναισθηματικό και πνευματικό επίπεδο.


ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM