Μπορεί ο έρωτας του καλοκαιριού να κρατήσει και τον χειμώνα;

Το καλοκαίρι είμαστε ανοιχτοί σε μια νέα γνωριμία, κι αυτό γιατί έχουμε τη διάθεση να βγούμε, να φλερτάρουμε και -γιατί όχι- να ερωτευτούμε. Άλλωστε, ο έρωτας είναι καλό να υπάρχει στη ζωή μας, αφού τις περισσότερες φορές λειτουργεί ως κινητήρια δύναμη.

Βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού και το μόνο που μας νοιάζει είναι να φτιάξουμε τις βαλίτσες μας και να σαλπάρουμε για τον αγαπημένο μας προορισμό, με στόχο να ξεκουραστούμε, να ξεφύγουμε και να χαλαρώσουμε από την καθημερινότητά μας, να μαυρίσουμε, αλλά και -για τους πιο αισιόδοξους- να βρούμε τον έρωτα της ζωής μας.

Το καλοκαίρι δεν έχουμε το ίδιο άγχος, ούτε την ένταση της καθημερινότητας. Αντιμετωπίζουμε τις νέες γνωριμίες με διαφορετικό τρόπο και είμαστε δεκτικοί στο φλερτ. Αφήστε που η λίμπιντο «χτυπάει κόκκινο» αυτούς τους ζεστούς μήνες.

Λίγο η ζέστη, λίγο η θάλασσα, λίγο το ποτάκι σ’ ένα bar, δεν θέλει και πολύ ν’ αφεθούμε και να είμαστε έτοιμες για όλα.

Τι γίνεται όμως όταν οι διακοπές μας φτάσουν στο τέλος τους και επιστρέψουμε στη ζούγκλα της καθημερινότητάς μας; Μπορεί η καλοκαιρινή γνωριμία να κρατήσει και να γίνει η σχέση που όλοι θέλουμε; Ένα ερώτημα που απασχολεί πολλούς, ειδικά εάν έχουν περάσει όμορφα στις διακοπές τους.

Διαβάστε περισσότερα στο womensnews.gr