Ποια ζώδια δεν τα παρατάνε ποτέ;

Υπάρχουν μερικά ζώδια που επιμένουν υπέρ το δέον και δεν τα παρατάνε ποτέ και σε καμία περίπτωση.

Ορισμένα ζώδια δεν ησυχάζουν ποτέ, ούτε παρατάνε τον αγώνα για να πετύχουν τους στόχους τους. Χαρακτηρίζονται κυρίως από την επιμονή τους, κάτι το οποίο δεν είναι απαραίτητα κακό.

Επιμονή ή Εμμονή;

Ωστόσο, πολλές φορές, το να είναι κανείς επίμονος θεωρείται ως αρνητικό. Και αυτό διότι πολλοί μπερδεύουν την επιμονή με την εμμονή. Και αυτοί οι δύο όροι δεν πρέπει να μπερδεύονται μεταξύ τους.

 

Παρακάτω θα βρεις τα ζώδια εκείνα που κάνουν το αδύνατο δυνατό και δεν τα παρατάνε ποτέ!

Κριός

Ο Κριός είναι ένα από τα πιο παθιασμένα ζώδια και δεν αφήνει στην άκρη ποτέ καμία προσπάθεια. Έχει πολύ ξεκάθαρο στο μυαλό του τι είναι αυτό που θέλει και θα κάνει οτιδήποτε χρειαστεί για να το πετύχει. Ως ζώδιο της φωτιάς, δικαιολογείται το γιατί πιστεύω. Ένας κριός θα παλέψει μέχρι το τέλος και θα παλέψει ακόμα περισσότερο για να κρατήσει τα «κεκτημένα» του. Διαθέτει ακούραστη διάθεσή και ο εγωισμός του πολλές φορές τον κάνει να προσπαθεί, ίσως, περισσότερο και από όσο πρέπει. Αλλά για έναν Κριό είναι έμφυτο το να παλεύει και να παίρνει αυτό που θέλει ικανοποιώντας τον ενθουσιασμό και την ανυπομονησία του. Να θυμίσουμε εξάλλου πως κυβερνήτης του είναι ο Άρης.

Ταύρος

Ο Ταύρος είναι πιο προσγειωμένος και θέτει πάντοτε πιο μακροχρόνιους, θα λέγαμε, στόχους. Επίμονος και μετριοπαθής, δεν μπαίνει σε καταστάσεις για πλάκα αλλά άμα το πάρει απόφαση δεν θα εγκαταλείψει εύκολα γιατί τότε θα έχει και αξία για εκείνον. Είναι ένα από τα πιο ξεροκέφαλα ζώδια και αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει, διότι τρελαίνεται να ικανοποιεί τους στόχους του περισσότερο από οποιονδήποτε άλλο. Και φυσικά, θα κάνει τα πάντα για να τα καταφέρει.

Αιγόκερως

Ο Αιγόκερως είναι σοβαρός σε όλα του και δεν δίνει εύκολα υποσχέσεις. Ούτε λέει μεγάλα λόγια. Προτιμά τις πράξεις και φυσικά, το αποδεικνύει με κάθε ευκαιρία. Όντας βαθιά φιλόδοξος δεν αντέχει την αποτυχία. Για αυτό ο μοναδικός στόχος του είναι να καταφέρνει οτιδήποτε «καρφωθεί» στο μυαλουδάκι του. Ο αιγόκερως απαιτεί από τον εαυτό του να ξεπερνά όλες τις προκλήσεις και τα εμπόδια που θα τύχουν στο δρόμο του. Και θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να πετύχει, δεν έχει τέτοιου είδους αναστολές. Ίσως πρόκειται για τον πιο στοχο-προσηλωμένο και σίγουρο του ζωδιακού κύκλου. Έχει φοβερό πείσμα λέμε!

Σκορπιός

Ο Σκορπιός είναι έντονος και έχει μια «υπερδύναμη» που του επιτρέπει να περνάει και να ξεπερνάει ακόμα και τα χειρότερα γεγονότα. Εξάλλου, μέσα από αυτά βγαίνει ακόμα πιο δυνατός. Του αρέσει να επενδύει στο καθετί και εγγυημένα δεν τα παρατάει εύκολα. Και ο σκορπιός εξάλλου είναι γνωστός για το πάθος που τον διακατέχει στα πάντα. Του αρέσει να κυριαρχεί στις καταστάσεις και επιμένει για αυτό που θέλει η «ψυχούλα» του.

Image removed.

Συμφωνείς; Βρίσκεις μήπως ομοιότητες με την πραγματικότητα;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM