Ζώδια: Πώς μας επηρεάζει η ορθόδρομη πορεία του Ερμή;

Ζώδια: Τι επιφυλάσσει η εβδομάδα που έρχεται; Πώς μας επηρεάζει η ορθόδρομη πορεία του Ερμή στον Ζυγό; Διαβάστε αναλυτικά τις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις.

Ο Ερμής, που περνάει σε ορθή πορεία στο Ζυγό στις 4 Νοεμβρίου, αναμένεται να φέρει αλλαγές στα ζώδια και πιο συγκεκριμένα στην επικοινωνία.

Τι αλλαγές θα έρθουν στην καθημερινότητα των ζωδίων;

Κριός

Κριέ, μερικές φορές η ενασχόληση με το παρελθόν είναι πολύ σημαντική για να κλείνουν εκκρεμότητες που έχουμε μέσα μας και ίσως αυτές τις μέρες μπορείς να τακτοποιήσεις κάποιες σκέψεις και κάποια συναισθήματα. Ο Ερμής από τις 4/11 επιτέλους θα κινείται ορθόδρομα και θα μπορείς να κάνεις ευκολότερα κινήσεις στον αισθηματικό τομέα, ενώ η επικοινωνία θα ευνοείται και πάλι. Μπορείς να καταλάβεις περισσότερο και τι συμβαίνει μέσα σου και τι γύρω σου και αυτό είναι πολύ σημαντικό για τις νέες γνωριμίες.

Ταύρος

Ταύρε, αυτές τις μέρες χρειάζεται έξτρα προσπάθεια με μερικούς ανθρώπους για να καταλάβεις τι προσπαθούν να εκφράσουν, ενώ ίσως κι εσύ έχεις μια δυσκολία να εντοπίσεις ακριβώς αυτό που θέλεις να πεις. Η ενσυναίσθηση αυτές τις μέρες μπαίνει περισσότερο στις σχέσεις σου και υπάρχει μεγαλύτερη κατανόηση και από τις δύο πλευρές. Εξάλλου τι να το κάνεις αν καταλαβαίνεις μόνο εσύ τον άλλον ή το αντίστροφο. Ο Ερμής από τις 4/11 θα κινείται πάλι ορθόδρομα και τα προβλήματα στη δουλειά θα μειωθούν.

Δίδυμος

Δίδυμε, η τάση σου είναι να αντιλαμβάνεσαι τη ζωή κάπως σαν έφηβος, αλλά οι συνθήκες απαιτούν να είσαι πιο ενήλικος από ποτέ, ειδικά σε ό, τι έχει να κάνει με τις σχέσεις, αλλά και με το πως ξοδεύεις τα λεφτά σου. Ο Ερμής από τις 4/11 θα είναι ορθόδρομος και αυτό είναι πολύ θετικό γενικά, αφενός γιατί είναι κυβερνήτης σου και αφετέρου επειδή η επικοινωνία, την οποία δυσκόλευε ως ανάδρομος, είναι ο αγαπημένος σου τομέας. Αυτήν την περίοδο βρίσκεται στον πέμπτο οίκο σου που σχετίζεται με τον έρωτα και φαίνεται ότι ξεκινάει μια περισσότερο θετική περίοδος για τα αισθηματικά σου.

Καρκίνος

Καρκίνε, ο Ερμής από τις 4/11 θα κινείται πλέον ορθόδρομα και τα εμπόδια, οι αναβολές, οι καθυστερήσεις και τα προβλήματα επικοινωνίας θα σταματήσουν. Ξεκινάει μια νέα πολύ καλύτερη περίοδος τον Νοέμβριο και με θετικές πλέον αλλαγές. Φαίνεται πως αυτό που σε απασχολεί περισσότερο αυτές τις μέρες είναι οι σχέσεις σου με τους ανθρώπους γύρω σου και καλά κάνεις, επειδή είναι και μια καλή ευκαιρία να ξεκαθαριστούν κάποια πράγματα και να έρθεις περισσότερο κοντά με κάποιους από αυτούς.

Λέων

Λέων, ο Ερμής από τις 4/11 θα κινείται ορθόδρομα πάλι και πλέον θα δείξει τον καλό του εαυτό σε θέματα επικοινωνίας, συμφωνιών και γνωριμιών. Τα εμπόδια και οι καθυστερήσεις μειώνονται και η επαφή σου με τους άλλους έχει περισσότερο νόημα. Μην αγχώνεσαι αν δεν στέλνει ή αν δεν το πολυέχεις με την επικοινωνία αυτές τις μέρες. Πάντα θα προκύπτουν δυσκολίες στην έκφραση στο αισθηματικό επίπεδο, η οποίες συνήθως όμως, είναι παροδικές.

Παρθένος

Παρθένε, όλα τα χαρίσματα και τα ταλέντα σου βγαίνουν στην επιφάνεια αυτήν την περίοδο και αυτό κάνει τους άλλους να θέλουν να είναι συνεχώς κοντά σου και να μαθαίνουν από εσένα. Ψάχνεις τρόπο να επιλύσεις ένα πρόβλημα που έχει προκύψει καιρό. Μη διστάσεις να ζητήσεις βοήθεια. Ο σύντροφός σου ή ακόμα και ένας συνάδελφός σου, μπορεί να αποδειχθούν σημαντικοί σύμμαχοι. Από τις 4/11 ο Ερμής θα κινείται ορθόδρομα πάλι, με αποτέλεσμα να δεις σημαντικές εξελίξεις σε πολλούς τομείς της ζωής σου.

Ζυγός

Ζυγέ, ο Ερμής από τις 4/11 θα κινείται ορθόδρομα στο ζώδιό σου και αυτό είναι ένα πολύ θετικό γεγονός, επειδή οι καθυστερήσεις και οι αναβολές θα μειωθούν, ενώ θα βελτιωθεί και η διάθεσή σου. Επίσης, θα μπορείς πλέον να κάνεις άφοβα νέα ξεκινήματα. Φαίνεται πως οι θαυμαστές πολλαπλασιάζονται. Αυτή είναι μια πολύ καλή εποχή για να ξεκινήσεις μια σχέση με κάποιον που έχετε κοινά ενδιαφέροντα.

Σκορπιός

Σκορπιέ, ο Ερμής από τις 4/11 θα κινείται πλέον ορθόδρομα και αυτό είναι καλό για πολλούς λόγους. Από τη μία θα βελτιωθεί η επικοινωνία, θα μειωθούν οι καθυστερήσεις και οι αναβολές και οι παρεξηγήσεις. Από την άλλη θα βελτιωθεί και η διάθεσή σου και θα νιώθεις περισσότερη ισορροπία σε ψυχολογικό επίπεδο. Αν είσαι single μάλλον, πρέπει να αποφασίσεις να προχωρήσεις πιο σοβαρά με αυτό το άτομο που έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον σου.

Τοξότης

Τοξότη, το σύμπαν θέλει να σου βρει σύντροφο ή κάτι σχετικό τέλος πάντων, δεν θα σ’ αφήσει να βαριέσαι όμως. Αλλά μπορεί και να σκεφτείς να αποκτήσεις απογόνους, να γίνεις περισσότερο δημιουργικός, να φροντίσεις περισσότερο τον εαυτό σου. Από τις 4/11 ο Ερμής θα κινείται πάλι ορθόδρομα και η επικοινωνία και οι σχέσεις θα βελτιωθούν. Μπορεί μέχρι τώρα να είχες κάποια αναπάντητα ερωτηματικά που αφορούν τις σχέσεις σου, όμως σύντομα θα βρεθούν οι απαντήσεις.

Αιγόκερως 

Αιγόκερε, έχεις ενέργεια για να κάνεις τα πάντα – ή τουλάχιστον για να κάνεις όσα θέλεις πραγματικά και για να ασχοληθείς σοβαρά με τους στόχους σου. Γενικότερα αυτήν την περίοδο η έμφαση θα δοθεί στα οικονομικά σου. Ο Ερμής από τις 4/11 θα κινείται πλέον ορθόδρομα και αυτό είναι πολύ θετικό κυρίως επειδή θα μειωθούν προβλήματα όπως δύσκολη επικοινωνία, καθυστερήσεις και αναβολές. Στα επαγγελματικά οι εξελίξεις πλέον θα έχουν ενδιαφέρον και θα είναι σημαντικές.

Υδροχόος

Υδροχόε, ο Ερμής από τις 4/11 θα κινείται πλέον ορθόδρομα και αυτό είναι πολύ σημαντικό και για την επικοινωνία και για την ψυχική σου ηρεμία. Τα σχέδιά σου μπορούν να προχωρήσουν και η αισιοδοξία σου επανέρχεται. Η περίοδος αυτή σε βρίσκει με τις αισθήσεις σου οξυμένες και φαίνεται πως δεν θα ανεχτείς να φέρονται άσχημα. Σε έχει κουράσει το να σε θεωρούν δεδομένο και θα κάνεις γνωστά αυτά σου τα συναισθήματα.

Ιχθύς

Ιχθύ, αυτήν την περίοδο μπορείς να περιμένεις μια ψυχολογική ανανέωση, αυτοβελτίωση, πραγματική συμμαχία με τον εαυτό σου. Μπορεί να έρθουν διάφορα στην επιφάνεια για να τα επεξεργαστείς ή για να τα αποδεχτείς. Ο Ερμής από τις 4/11 θα κινείται πάλι ορθόδρομα και οι καθυστερήσεις, οι αναβολές και τα προβλήματα στην επικοινωνία θα μειωθούν. Βρίσκεται μάλιστα σε έναν οίκο που σχετίζεται με τα οικονομικά σου και φαίνεται οι περισσότερες εξελίξεις αυτές τις μέρες θα αφορούν αυτόν τον τομέα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM