Ποια ζώδια γκρινιάζουν περισσότερο;

Αν και η γκρίνια λίγο-πολύ αποτελεί χαρακτηριστικό των περισσότερων ανθρώπων, υπάρχουν μερικά ζώδια που πραγματικά δεν «αντέχονται», καθώς γκρινιάζουν κατά κόρον. 

Παρακάτω θα δούμε τα ζώδια που δίνουν ρεσιτάλ γκρίνιας, κάθε φορά που κάτι τους ενοχλεί.

Καρκίνος

Αγαπημένα μου Καρκινάκια, έχετε πάρα πολλά προτερήματα, αλλά η γκρίνια αποτελεί την αχίλλειο πτέρνα σας. Είστε ιδιαίτερα συμπονετικοί με τους γύρω σας και δείχνετε τα συναισθήματά σας αβίαστα. Ωστόσο, αν κάτι σας πειράξει γίνεστε αρκετά υπερβολικοί με τη γκρίνια που δείχνετε. Αν υπήρχε βραβείο γκρίνιας, σίγουρα θα ήσασταν αιώνιοι νικητές. Δεν πειράζει όμως, γιατί σας αγαπάμε και έτσι.

Παρθένος

Ο κύριος λόγος που ένας Παρθένος αρχίζει και γκρινιάζει αφόρητα, είναι όταν βγαίνει εκτός του προγράμματός του. Πιο συγκεκριμένα, όταν δε γίνονται τα πράγματα έτσι όπως τα είχε σχεδιάσει στο μυαλό του. Ο ψυχαναγκασμός και η τακτικότητα του είναι τα κύρια σημεία, που τον οδηγούν να αντιδρά σπασμωδικά, γκρινιάζοντας πολλές φορές για ασήμαντα πράγματα.

Σκορπιός

Οι Σκορπιοί ζουν τα πάντα στο κόκκινο εκ φύσεως και πολλές φορές είναι υπερβολικοί σε κάθε είδους αντίδραση. Πολλές φορές τα Σκορπινάκια, απλά γκρινιάζουν, για να γκρινιάξουν, χωρίς να έχουν στην ουσία κάτι ουσιαστικό να πουν. Τις περισσότερες φορές γίνονται σκληροί και δεν συνειδητοποιούν και ότι η γκρίνια τους προκύπτει άνευ λόγου και αιτίας, ταλαιπωρώντας τους αγαπημένους τους.

Ταύροι

Αν και συνήθως όλοι έχουν να πουν έναν καλό λόγο για κάποιον Ταύρο, η ισχυρογνωμοσύνη που έχουν τους κάνει να φέρονται μερικές φορές σαν μικρά παιδιά. Πολλές φορές, ακόμα και όταν ξέρουν και οι ίδιοι κατά βάθος ότι έχουν λάθος σε κάποιο θέμα, δε θα το παραδεχτούν και θα συνεχίσουν να γκρινιάζουν, απλά επειδή είναι ξεροκέφαλοι.

Τοξότης

Ο Τοξότης θα έχει λέγαμε την πιο ήπια μορφή γκρίνιας, όταν όλα πηγαίνουν κατ' ευχήν. Ωστόσο, όταν η ρότα της ζωής του παίρνει λανθασμένη κατεύθυνση αρχίζει και γκρινιάζει για τα πάντα. Και όταν λέμε τα πάντα κυριολεκτούμε! Μπορεί να του χαλάσει τη διάθεση και να αρχίζει να γκρινιάζει από το ότι είναι στραβό το χαλάκι του μπάνιου, μέχρι για το ότι του τελείωσε ο καφές.


ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM