Ταξιδέψτε στην «Χριστουγεννιάτικη Ιστορία» του Καρόλου Ντίκενς

Τι καλύτερο από «Μια Χριστουγεννιάτικη Ιστορία» για ένα Σάββατοκύριακο στο σπίτι;

Η πιο μαγική και συγκινητική χριστουγεννιάτικη ιστορία, του Κάρολου Ντίκενς ταξιδεύει και φέτος, αυτή τη φορά μ’ έναν διαφορετικό τρόπο.

Η αγαπημένη ιστορία, μας οδηγεί να δημιουργήσουμε τους δικούς μας κόσμους, με μοναδικά εργαλεία την φαντασία μας και τη ζεστή αφήγηση του Θανάση Κουρλαμπά, ο οποίος «βγάζει το κοστούμι» του Εμπενίζερ Σκρουτζ και «ενδύεται το ίδιο το πνεύμα του συγγραφέα», παρασέρνοντάς μας με τη φωνή του, όπως συνήθιζε να κάνει και ο ίδιος ο Κάρολος Ντίκενς στο ακροατήριό του.

Φίλοι και θαυμαστές, μαζεύονταν τότε στο σπίτι της οικογένειας Ντίκενς στο Λονδίνο, για να ακούσουν τον χαρισματικό συγγραφέα να αφηγείται τις ιστορίες του και να ενσαρκώνει τους χαρακτήρες που με τόση αγάπη δημιούργησε.

Ο θεόπνευστος και αθάνατος λόγος του Ντίκενς, σε μετάφραση Μαρίας Σ. Μπλάνα, είναι εδώ, ξανά, για να απαλύνει τις καρδιές μας και να τις γεμίσει με αισθήματα αγάπης, συγχώρεσης και ελπίδας. Μαζευόμαστε λοιπόν γύρω από τη φωτιά του τζακιού και αφηνόμαστε σ’ αυτή τη μαγική χριστουγεννιάτικη ιστορία που, όπως λέει και ο συγγραφέας στον πρόλογο του βιβλίου του, «…μακάρι να μας στοιχειώσει για πάντα.

Το βιβλίο «Μια Χριστουγεννιάτικη Ιστορία» του Κάρολου Ντίκενς σε μετάφραση Μαρίας Σ. Μπλάνα πωλείται σε όλα τα κεντρικά βιβλιοπωλεία. Η μετάφραση έχει γίνει πάνω στο πρωτότυπο κείμενο του Ντίκενς χωρίς καμία περικοπή.

Η θεατρική παράσταση «Μια Χριστουγεννιάτικη Ιστορία» που παρουσιάστηκε για μικρούς και μεγάλους σε σκηνοθεσία Κωνσταντίνας Νικολαΐδη, με τον Θανάση Κουρλαμπά στον ρόλο του Σκρουτζ και μαζί του έναν 14μελή ταλαντούχο θίασο, θα ζωντανέψει και φέτος τα Χριστούγεννα μέσω online streaming.

Ο Θανάσης Κουρλαμπάς αφηγείται «Μια Χριστουγεννιάτικη Ιστορία»
Η παράσταση «Μια Χριστουγεννιάτικη Ιστορία» του Κάρολου Ντίκενς, παρουσιάζεται σε online streaming

Έπειτα από τη ζεστή αγκαλιά, θεατών όλων των ηλικιών τα προηγούμενα δύο χρόνια, έρχεται και φέτος η πιο μαγική χριστουγεννιάτικη ιστορία που γράφτηκε ποτέ! Η πολυσυζητημένη παράσταση, ζωντανεύει ξανά -διαδικτυακά αυτή τη φορά- γι’ αυτό καθίστε αναπαυτικά στον καναπέ σας μαζί με μία ζεστή σοκολάτα και ζήστε αυτό το υπέροχο ταξίδι.

https://www.youtube.com/watch?v=g-uIFJTwLds&amp%3Bfeature=youtu.be

Περισσότερες πληροφορίες για την προβολή της παράστασης σε online streaming θα βρείτε εδώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM