Οι top fashion αναζητήσεις της φετινής χρονιάς

Η μόδα συνδέεται με τους ανθρώπους και την ψυχοσύνθεσή τους. Επομένως, δεν θα μπορούσε να μείνει ανεπηρέαστη από όσα συμβαίνουν στην κοινωνία λόγω της πανδημίας – Ποιες ήταν λοιπόν οι κορυφαίες fashion αναζητήσεις στην Google τη φετινή χρονιά;

Η μόδα είναι ένας τομέας μέσα από τον οποίο εκφράζουμε το ποιοι είμαστε, όσα μας αντιπροσωπεύουν, το πώς νιώθουμε. Πρόκειται για κάτι άρρηκτα συνδεδεμένο με τον άνθρωπο και την κοινωνία του.

Της Φωτεινής Σταμογιώργου

Επομένως, φαντάζει αναμενόμενο πως η μόδα δεν νοείται να μην επηρεάστηκε από την πανδημία και τις νέες συνθήκες που αυτή έχει επιβάλει σε ολόκληρο τον πλανήτη. Κι αυτό είναι κάτι το οποίο επαληθεύεται και από τις top fashion αναζητήσεις στην Google.

«Year In Search» από την Google

H Google πριν από κάποιες μέρες κυκλοφόρησε το ετήσιο «Year In Search» report, στο οποίο καταγράφονται όλα εκείνα που διαμόρφωσαν το 2020, μέσα από τις αναζητήσεις των ίδιων των χρηστών της.

Και, όπως θα αντιληφθείτε στη συνέχεια, οι top αναζητήσεις τόσο γενικά όσο και ειδικά για τη μόδα βρίσκονται σε πλήρη ταύτιση με τη γενικότερη κατάσταση και όσα άλλαξε η πανδημία του κορονοϊού. Η καθημερινότητα και ο τρόπος ζωής μας άλλαξαν, και αυτό είναι παραπάνω από φανερό πλέον.

Δείτε το σχετικό βίντεο που συνοδεύει το report της Google για το 2020:

 

Ποιες ήταν όμως οι top fashion αναζητήσεις της χρονιάς;

Η πανδημία –πέρα από τους θανάτους, τον τρόμο κ.ο.κ.– επέφερε την καραντίνα, την τηλεργασία, με αποτέλεσμα η καθημερινότητα των περισσοτέρων να αλλάξει. Σταματήσαμε να αγοράζουμε διαρκώς μοδάτα συνολάκια για βραδινές εξόδους, γόβες και άλλα αξεσουάρ.

Και στραφήκαμε στο «μέσα» και στις μάσκες προστασίας. Όλες αρχίσαμε να ψάχνουμε τρόπους να βγάλουμε από πάνω μας τις πιτζάμες και να νιώθουμε άνετες, όμορφες και φυσικά στυλάτες, παρά τον εγκλεισμό.

Διαβάστε περισσότερα στο womensnews.gr

 


ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM