Μαρία Αλεξάνδρου: Έπεσε θύμα απαγωγής και βιασμού

Μαρία Αλεξάνδρου
© NDP

Η Μαρία Αλεξάνδρου κατήγγειλε πως το περασμένο Σάββατο (10/4) τέσσερα άτομα την πήγαν σε απομακρυσμένη περιοχή στη Θεσσαλονίκη και προέβησαν σε ασελγείς πράξεις εις βάρος της.

Πιο συγκεκριμένα, και σύμφωνα με το voria.gr, η γυναίκα εμφανίστηκε τα ξημερώματα της Κυριακής (11/4) στο Αστυνομικό Τμήμα Aμπελοκήπων-Mενεμένης, προκειμένου να καταγγείλει δύο άντρες και δύο γυναίκες για απαγωγή και ακόμη τρεις άντρες για βιασμό.

Όπως υποστηρίζει στην καταγγελία της, οι τέσσερις φερόμενοι ως δράστες την επιβίβασαν με τη βία σε ΙΧ και τη μετέφεραν σε μια άγνωστη αγροτική περιοχή. Στο σημείο που τη μετέφεραν βρίσκονταν ακόμη τρία άτομα, τα οποία προέβησαν σε ασελγείς πράξεις σε βάρος της.

Υπενθυμίζεται πως αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Μαρία Αλεξάνδρου απασχολεί τις αστυνομικές αρχές, καθώς τον περασμένο Μάρτιο είχε πέσει θύμα ξυλοδαρμού από έξι γυναίκες.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Espresso», οι έξι εξαγριωμένες γυναίκες την ακινητοποίησαν και με την απειλή μαχαιριού την ανάγκασαν να τις ακολουθήσει. Στη συνέχεια, την οδήγησαν σε μια ερημιά, όπου την ξυλοκόπησαν αλύπητα, την ξεγύμνωσαν και της έκοψαν τα μαλλιά, σε ένα κρεσέντο ακραίας εκδίκησης που είχε αφορμή τα… μάτια ενός άνδρα με τον οποίο η 28χρονη είχε σχέση!

Πώς σας φάνηκε αυτό το άρθρο;

  • Διαφωνώ απόλυτα
  • Συμφωνώ απόλυτα