Γλυκά Νερά Έγκλημα: Η Καρολάιν είδε τον δολοφόνο της - Τι κατέθεσε ο 32χρονος πιλότος

Το σπίτι στα Γλυκά Νερά που δολοφονήθηκε η Καρολάιν
(EUROKINISSI/ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ)

Τρέχουν οι εξελίξεις γύρω από την υπόθεση δολοφονίας της 20χρονης Καρολάιν μέσα στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά τα ξημερώματα της Τρίτης. Ο 32χρονος πιλότος, σύμφωνα με την ΕΡΤ, είδε το πρόσωπο του δολοφόνου της συζύγου του, όπως και η άτυχη φοιτήτρια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όταν ο δράστης ανέβηκε πάνω στο κρεβάτι, για να ακινητοποιήσει τη σύζυγό του, του έπεσε το περιλαίμιο μοτοσικλετιστή που φορούσε και έτσι είδε το πρόσωπό του.

Ο δολοφόνος, σύμφωνα με την περιγραφή, ήταν έως 30 ετών, μελαμψός, με ύψος κοντά στο 1,70μ. και περιττά κιλά. Δεν μιλούσε καθόλου στους συνεργούς του, παρά μόνο όταν ήταν να εγκαταλείψουν το σπίτι, είπε κάποιες λέξεις σε μια άγνωστη για τον πιλότο γλώσσα. Οι αστυνομικές αρχές έδειξαν φωτογραφίες σεσημασμένων στον 32χρονο πιλότο, μια διαδικασία που αναμένεται να συνεχιστεί και τις επόμενες μέρες.

Μάλιστα, οι αρχές περιμένουν και τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων, καθώς θεωρείται δεδομένο, πως ο δράστης με τον τρόπο που σκότωσε την 20χρονη φοιτήτρια θα άφησε γενετικό υλικό.

Πιλότος
© News2U

Σπαρακτικά τα λόγια του συζύγου στην κηδεία της 20χρονης

Υπενθυμίζουμε, πως χθες το μεσημέρι τελέστηκε η κηδεία της 20χρονης Καρολάιν στην Αλόννησο. Τραγική φιγούρα ήταν η μητέρα της άτυχης φοιτήτριας, ενώ σπαρακτικά ήταν τα λόγια του συζύγου της. 

«Είμαι πολύ τυχερός που τη γνώρισα. Πάρα πολύ τυχερός που με αγάπησε κι είναι η μητέρα του παιδιού μου. Είμαι πολύ τυχερός για τις στιγμές που περάσαμε μαζί. Ένα πράγμα με θλίβει περισσότερο απ’ όλα. Δεν είναι πια εδώ και δεν θα ξαναδώ την αγάπη μου. Η κόρη μας θα μεγαλώσει και δεν θα θυμάται πόσο υπέροχη ήταν η μανούλα της. Η Καρολάιν ήταν η χαρά της ζωής, η χαρά για όλο τον κόσμο η χαρά για το σπίτι μας, η χαρά για την κόρη της. Μέσα από τη Λυδία θα είναι για πάντα μαζί μου. Να είστε καλά να προσέχετε τους ανθρώπους που σας αγαπάνε» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Πώς σας φάνηκε αυτό το άρθρο;

  • Διαφωνώ απόλυτα
  • Συμφωνώ απόλυτα