Χανιά 11χρονη: Στο ψυχιατρείο ο πατέρας του κοριτσιού

11χρονη
Photo: flashnews.gr

 

Στο ψυχιατρείο μεταφέρθηκε πριν από λίγο, σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες του news2u.gr, ο πατέρας της 11χρονης η οποία βρήκε τραγικό θάνατο πέφτοντας από βράχια στην παραλία των Αγίων Αποστόλων στα Χανιά την περασμένη εβδομάδα. Έπειτα από εντολή του εισαγγελέα, ο οποίος ασχολείται με την συγκεκριμένη υπόθεση, ο πατέρας της κοπέλας, λόγω της φορτισμένης ψυχολογικής του κατάστασης κρίθηκε αναγκαίο να μεταφερθεί σε Ψυχιατρικό ίδρυμα όπου και θα παραμείνει έως ότου υποβληθεί σε εξετάσεις από τους θεράποντες ιατρούς.

Προς το παρόν παραμένει άγνωστο, εάν θα του χορηγηθεί και φαρμακευτική αγωγή. Υπενθυμίζεται πως ο ο πατέρας της ανήλικης κοπέλας μη μπορώντας να αντέξει τον χαμό της χθες πήγε στο σημείο όπου η κόρη του έπεσε στο κενό. Εκεί, προσπάθησε να πέσει και αυτός στο κενό, ωστόσο σώθηκε χάρη σε έναν φίλο του ο οποίος πρόλαβε και τον σταμάτησε. Την ίδια ώρα η οικογένεια της 11χρονης σε τεχνικό σύμβουλο εξετάσει τις συνθήκες κάτω από τις οποίες το κορίτσι έχασε τη ζωή του. Για τους αστυνομικούς πάντως, όλα δείχνουν πως η 11χρονη αυτοκτόνησε, χωρίς προς το παρόν να μπορούν να βρουν εκείνα τα στοιχεία για να επιβεβαιώσουμε τις εώς τώρα εκτιμήσεις τους.

Το ιστορικό της υπόθεσης 

Το κοριτσάκι, το οποίο αγνοείτο από το βράδυ της Τρίτης και όλοι το αναζητούσαν, τελικά εντοπίστηκε νεκρό στην παραλία των Αγίων Αποστόλων. Κάτοικοι των Χανίων, πυροσβέστες, αστυνομικοί και εθελοντές “ξεχύθηκαν” στους δρόμους μόλις η μητέρα της 11χρονης κατήγγειλε στις αρχές πως χθες το απόγευμα, η κόρη της βγήκε για μια βόλτα και δεν επέστρεψε ποτέ. Στο σπίτι της 11χρονης, στον Μακρύ Τοίχο Χανίων αμέσως εμφανίστηκαν συγγενείς και φίλοι οι οποίοι συμμετείχαν και αυτοί στις έρευνες.

Το κορίτσι έχει αρκετά τραύματα, σύμφωνα με τους πυροσβέστες και εκ πρώτης όψεως δείχνουν να προέρχονται από πτώση. Αύριο που θα πραγματοποιηθεί η νεκροτομή του παιδιού, οι αστυνομικοί θα έχουν σαφή εικόνα με τα δεδομένα αυτής της ιδιαίτερα περίεργες υπόθεσης.

 

Πώς σας φάνηκε αυτό το άρθρο;

  • Διαφωνώ απόλυτα
  • Συμφωνώ απόλυτα