Χαλκιδική: 14χρονος κατέρρευσε την ώρα που έκανε προπόνηση

Ποδοσφαιριστής
Πηγή: Pixabay

Στη ΜΕΘ του Ιπποκρατείου Νοσοκομείου νοσηλεύεται ένας 14χρονος ποδοσφαιριστής ο οποίος έχασε τις αισθήσεις του κατά τη διάρκεια της προπόνησης σε γήπεδο στα Μουδανιά Χαλκιδικής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το περιστατικό σημειώθηκε την περασμένη Πέμπτη, κατά τη διάρκεια της προπόνησης της Ακαδημίας του ποδοσφαιρικού τμήματος του Π.Ο Μουδανιών. Η κατάσταση της υγείας του αγοριού είναι σταθερή και παρακολουθείται από γιατρούς της μονάδας, αλλά και από καρδιολόγο, ενώ πρέπει να σημειωθεί ότι νοσηλεύεται διασωληνωμένος.

«Ο μικρός ποδοσφαιριστής έχασε τις αισθήσεις του και έπεσε στο γήπεδο. Ευτυχώς που ήμασταν εκεί. Χάσαμε το φως μας αλλά εκεί δεν σκέφτεσαι τίποτα παρά να βοηθήσεις όπως μπορείς. Άπαντες κινηθήκαμε άμεσα και σε χρόνο μηδέν είχαμε απινιδωτή, γιατρό αλλά και εμείς που γνωρίζουμε πρώτες βοήθειες επαναφέραμε το παιδί», δήλωσαν άνθρωποι της Aκαδημίας μιλώντας στο xalkidikipolitiki.com.

Όπως μετέδωσε νωρίτερα ο τηλεοπτικός σταθμός του OPEN, για λίγα δευτερόλεπτα ο 14χρονος δεν είχε σφυγμό, αλλά ευτυχώς κατάφεραν να τον επαναφέρουν και να τον μεταφέρουν στο Κ.Υ. Μουδανίων και από 'κει στο «Ιπποκράτειο». 

Τέλος, πληροφορίες αναφέρουν πως ο 14χρονος είχε κάνει τις απαραίτητες εξετάσεις και δεν είχε παρουσιάσει στο παρελθόν κάποιο πρόβλημα. 

Πώς σας φάνηκε αυτό το άρθρο;

  • Διαφωνώ απόλυτα
  • Συμφωνώ απόλυτα