Σοκ! 33χρονος αυτοκτόνησε live στο Facebook (pics)

Σοκ προκαλεί η είδηση του θανάτου του! Ένας 33χρονος άνδρας όχι μόνο αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή του, αλλά να την μεταδώσει και μέσω live στο Facebook.

Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για τον 33χρονο Ronnie McNutt, ο οποίος δεν ήθελε να ζει πλέον και προέβη σ'αυτή την μοιραία και τραγική πράξη.

Το σοκαριστικό αυτό βίντεο έκανε τον γύρο των social media και μεταδόθηκε ακόμα και στο TikTok, παρά την προσπάθεια που έκανε η πλατφόρμα για να μην το δουν οι χρήστες της.

Σύμφωνα με την Daily Star, ο 33χρονος, πρώην βετεράνος στο Ιράκ, φέρεται να είχε χάσει την δουλειά του και να είχε χωρίσει με τη σύντροφο του πριν αποφασίσει να αυτοκτονήσει.

Εκπρόσωπος του TikTok δήλωσε:

«Το βράδυ της Κυριακής το βίντεο μιας αυτοκτονίας μεταδόθηκε live στο Facebook και μεταφορτώθηκε και σε άλλες πλατφόρμες, περιλαμβανομένου του TikTok.

Απαγορεύουμε τους λογαριασμούς που προσπαθούν ν' ανεβάσουν τέτοια βίντεο.

Ευχαριστούμε τα μέλη της κοινότητας που αναφέρουν το περιεχόμενο και προειδοποιούν άλλους από το να δουν σε σεβασμό προς το πρόσωπο και την οικογένεια.

Ενθαρρύνουμε όσους έχουν σκέψεις αυτοκτονίας να ζητήσουν βοήθεια».

Την είδηση του θανάτου του επιβεβαίωσε και η θρησκευτική οργάνωση στην οποία ανήκε ο 33χρονος.

«Θρηνούμε με την οικογένεια McNutt. Ο Ronnie ήταν ένας πιστός, εκκεντρικός και αφοσιωμένος άνδρας, που αγαπούσαν πολλοί».

Δείτε παρακάτω: ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM