Μόργκαν Φρίμαν: Πρωταγωνιστεί στο νέο Covid Vaccine PSA

«Δεν είμαι γιατρός, αλλά εμπιστεύομαι την επιστήμη» αναφέρει ο σπουδαίος ηθοποιός Μόργκαν Φρίμαν στο Covid Vaccine PSA, όπου και πρωταγωνιστεί

Ο 83χρονος ηθοποιός Μόργκαν Φρίμαν πρωταγωνιστεί σε ένα νέο PSA για το «Creative Coalition» και την Εθνική Ομάδα Εργασίας Blue Ribbon, ενθαρρύνοντας τους ανθρώπους να κάνουν το εμβόλιο ενάντια στη νόσο Covid-19. Η διαφήμιση με τίτλο «Be There. This is Your Shot» παροτρύνει τους Αμερικανούς να «φροντίζουν ο ένας τον άλλον».

Ειδικότερα, στην ανάρτησή του ο κορυφαίος ηθοποιός έγραψε: «Εμπιστευτείτε την επιστήμη. Φροντίστε ο ένας τον άλλον. Κάντε το εμβόλιο. Βοηθήστε να κάνουμε τον κόσμο μας ένα πιο ασφαλές μέρος, όπου θα μπορούμε να απολαμβάνουμε τους εαυτούς μας ξανά. #COVID19Vaccine #VaccinesSaveLives #StopCOVID19 #ThisIsOurShot #BestShot».

Δείτε παρακάτω το repost του ηθοποιού:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Morgan Freeman (@morganfreeman)

Ο διευθύνων σύμβουλος του «Creative Coalition», Ρόμπιν Μπρονκ (Robin Bronk), υποστηρίζει πως οι διάσημοι μπορούν να βοηθήσουν τους ανθρώπους να αισθάνονται πιο άνετα αναφορικά με την απόφαση του να κάνουν το εμβόλιο.

Σε δήλωσή του ο Μπρονκ είχε πει: «Οι τέχνες έχουν εξαιρετική δύναμη να αλλάξουν τις καρδιές και τα μυαλά». Και σε μια άλλη δήλωση είχε αναφέρει: «Βοηθώντας τους ανθρώπους να κατανoήσουν τα γεγονότα σχετικά με την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα των εμβολίων για τον Covid-19, ελπίζουμε ότι αυτό το PSA θα ωθήσει περισσότερους Αμερικανούς να σηκώσουν τα μανίκια και να εμβολιαστούν. Μαζί, μπορούμε να επιτύχουμε ένα εμβολιασμένο έθνος και να εξαλείψουμε τη σοβαρή ασθένεια Covid μια για πάντα».

Όσα πρέπει να ξέρετε για τα εμβόλια, σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (Π.Ο.Υ.).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM