Χάρης Ρώμας: «Σκηνοθέτης καλεί αγόρια και τους λέει να αυνανιστούν μπροστά του»

Ο ηθοποιός Χάρης Ρώμας στο «Πρωινό» του ANT1 - «Πολλά παιδιά μου έχουν εκμυστηρευτεί ότι έχουν υποστεί σεξουαλική παρενόχληση» 

Ο ηθοποιός και σεναριογράφος, Χάρης Ρώμας, βρέθηκε καλεσμένος στο Πρωινό και μίλησε για το θέμα των ημερών, τις αποκαλύψεις για παρενοχλήσεις στον καλλιτεχνικό χώρο. Μάλιστα, τόνισε ότι πρέπει να ανοίξουν στόματα με σκοπό την τιμωρία των θυτών.

«Και παιδιά από τη σειρά, μου έχουν δηλώσει ότι έχουν υπάρξει θύματα σεξουαλικής παρενόχλησης στο παρελθόν. Αυτά τα παιδιά, εμείς τα προστατεύσαμε και είναι μεγάλη χαρά για εμένα να τα ακούω να μου λένε πόσο καλά περάσανε στη συνεργασία μας και πόσο καλά αισθάνονται με αυτή την πατρική φροντίδα που τους δείχνω», ανέφερε αρχικά.

Τρίτος σκηνοθέτης ζητάει από άντρες να αυνανιστούν μπροστά του

Παράλληλα αποκάλυψε ότι υπάρχει και ένα τρίτος σκηνοθέτης ο οποίος ζητάει από τους άντρες να αυνανιστούν μπροστά του. Μάλιστα, ο Απόστολος Καμιτσάκης, που υποδύεται τον παπά στο «Καφέ της Χαράς”, είχε κληθεί και αυτός να κάνει ανάρμοστες για ακρόαση πράξεις περνώντας από οντισιόν από τον συγκεκριμένο σκηνοθέτη που κατήγγειλαν ήδη ο Χάρης Τζωρτζάκης, ο Γιάννης Νιάρος και ο Ερρίκος Μηλιάρης.

«Υπάρχει ένα τρίτος σκηνοθέτης, τον οποίο εγώ δεν τον γνωρίζω και ο οποίος καλεί διάφορα αγόρια και τους λέει ότι για να απελευθερωθείς πρέπει να γυμνωθείς, να αυνανιστείς ενώπιόν μου και έλεγα κι εγώ ποιος είναι αυτός και τι έργο έχει να επιδείξει. Ξαφνικά ο Απόστολος ο Καμιτσάκης, που κάνει τον παπά στο σήριαλ πετάχτηκε και μου είπε ότι “με έχει φωνάξει κι εμένα σε οντισιόν και μου ζήτησε αυτά”. Σίγουρα υπάρχει μια φοβερή αλήθεια πίσω από αυτές τις καταγγελίες» σχολίασε ο Χάρης Ρώμας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM