«Είχε κατέβει ο Λιγνάδης μέσα στα αίματα, πισώπλατα μαχαιρωμένος»

Για το περιστατικό της επίθεσης με μαχαίρι εναντίον του Δημήτρη Λιγνάδη μίλησε μια γειτόνισσά του

Ο Δημήτρης Λιγνάδης είχε βρεθεί μαχαιρωμένος σπίτι του πριν από αρκετά χρόνια και είχε προσπαθήσει να κατέβει στην πλατεία της γειτονιάς του για να ζητήσει βοήθεια.

Η γειτόνισσα που είχε βρει τον Δημήτρη Λιγνάδη μετά την επίθεση με μαχαίρι μίλησε στην εκπομπή «Ευτυχείτε», λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Πάνε πάρα πολλά χρόνια από τότε. Βέβαια, όλοι εδώ στη γειτονιά θυμόμαστε το περιστατικό εκείνο, γιατί μας είχε συγκλονίσει. Είχε κατέβει ο κ. Λιγνάδης μέσα στα αίματα, πισώπλατα μαχαιρωμένος, από το σπίτι του και είχε έρθει μέχρι την πλατεία, εδώ που είμαστε εμείς. Ήρθε για να ζητήσει βοήθεια. Φυσικά, όλος ο κόσμος εδώ, από τα μαγαζιά γύρω γύρω, έπεσαν επάνω του να δουν τι συμβαίνει, μέχρι να έρθει το ασθενοφόρο.

Κυκλοφορούσε κανονικά στην περιοχή, ήσυχος άνθρωπος. Βέβαια, στο σπίτι υπήρχε μεγάλη κινητικότητα, αλλά όλοι έλεγαν, επειδή είναι γνωστός και η δουλειά του είναι να συναναστρέφεται με πολύ κόσμο, ήταν αναμενόμενο αυτό. Είχαμε δει διάφορο κόσμο. Ξέραμε ότι ήταν και δάσκαλος, δεν είχαμε υποψιαστεί κάτι. Όταν ακούσαμε όλα αυτά, πέσαμε από τα σύννεφα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM