GNTM: Τρελά ερωτευμένοι Αιμιλιάνο και Μαριαγάπη

Ο έρωτας του Αιμιλιάνο και της Μαριαγάπης, ο οποίος «γεννήθηκε» μέσα στο σπίτι του GNTM καλά κρατεί και μάλιστα, οι δυο τους βιώνουν μια εξαιρετική περίοδο στη σχέση τους – «Η σχέση μου με την Μαριαγάπη δεν έγινε για τηλεθέαση, είμαστε μαζί και θα είμαστε για πολύ καιρό»

Ο πρώην παίχτης του GNTM, Αιμιλιάνο Μάρκου προχώρησε σε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» όπου μίλησε με τα πιο τρυφερά λόγια για την αγαπημένη του, και επίσης πρώην παίκτρια του ριάλιτι μοντέλων, Μαριαγάπη Ξυπολιά.

Το ζευγάρι ήρθε κοντά κατά τη διάρκεια της συμμετοχής του στο GNTM, και σχεδόν μισό χρόνο από το πέρας του διαγωνισμού, οι δυο τους παραμένουν μαζί και μάλιστα, τρελά ερωτευμένοι.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη EMILIANO⚓️ (@emiliosmarku)

«Μόνο καλό έχει φέρει στη ζωή μου το GNTM»

Αρχικά, ο Αιμιλιάνο Μάρκου δήλωσε για τη συμμετοχή του στο παιχνίδι: «Μόνο καλό έχει φέρει στη ζωή μου το GNTM. Οι αλλαγές είναι μόνο θετικές και θέλω όσους ανθρώπους πίστεψαν σε εμένα να τους βγάλω ασπροπρόσωπους και μέχρι στιγμής τα καταφέρνω πολύ καλά. Πολλές φορές μπορεί να έβγαινα πιο διαφορετικός στην τηλεόραση, πιο έντονος.».

Και συμπλήρωσε: «Νομίζω όλος ο κόσμος έχει καταλάβει ότι δεν είναι έτσι ακριβώς τα πράγματα. Δεν έχω μετανιώσει όμως για τίποτα».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη EMILIANO⚓️ (@emiliosmarku)

«Είμαστε μαζί και θα συνεχίσουμε να είμαστε μαζί για αρκετό χρονικό διάστημα»

Αμέσως μετά, μίλησε με ιδιαίτερα τρυφερά λόγια για τη σύντροφο του: «Με τη Μαριαγάπη είμαστε μαζί, το βλέπετε κι εσείς. Δεν ήταν κάτι που δημιουργήθηκε για την τηλεθέαση. Είμαστε μαζί και θα συνεχίσουμε να είμαστε μαζί για αρκετό χρονικό διάστημα.».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mariagapi (@mariagapi)

«Υπάρχει μόνο μια ανιδιοτελής αγάπη»

Στη συνέχεια, ο Αιμιλιάνο εξομολογήθηκε για την Μαριαγάπη: «Υπάρχουν πολλά κοινά, αλλά ένα ακόμη είναι ότι είμαστε στον ίδιο τομέα. Το πιο σημαντικό είναι ότι εμπιστευόμαστε ο ένας τον άλλον με κλειστά μάτια, οπότε δεν μπορεί να έρθουμε σε κάποια φάση της ζωής ή της σχέσης που να νιώσουμε ζήλια.».

Και εξήγησε: «Υπάρχει μόνο μια ανιδιοτελής αγάπη. Είμαι πλάι της για να τη στηρίζω σε κάθε απόρριψη, αλλά και σε κάθε ενέργεια που θα κάνει στο μόντελινγκ».

«Στο Μιλάνο της πήρα ένα δώρο»

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mariagapi (@mariagapi)

Τέλος, το μοντέλο αναφέρθηκε και στο δώρο που της έκανε κατά τη διάρκεια του ταξιδιού στο Μιλάνο: «Στο Μιλάνο της πήρα ένα δώρο. Δεν ήταν δαχτυλίδι, ήταν κάτι λαμπρό, ωραίο και συμβολικό για εκείνη για τη σχέση που έχουμε εδώ και μισό χρόνο».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα: ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM