Ησαΐας Ματιάμπα: «Λύγισε» μιλώντας για τον πατέρα του – «Α, ρε μπαμπά!»

O Ησαΐας Ματιάμπα φιλοξενήθηκε στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, «The 2night show», όπου και μίλησε για το νέο του τραγούδι, την αγαπημένη του Βασιλική και τον γιο του Ηρακλή, αλλά και για τον θάνατο του πατέρα του 

Ο ταλαντούχος τραγουδιστής Ησαΐας Ματιάμπα βρέθηκε στην εκπομπή «The 2night show» του Γρηγόρη Αρναούτογλου και μίλησε για τη ζωή, την καριέρα, την οικογένειά του. Αποκάλυψε πώς γνώρισε τη Βασιλική και «λύγισε» μιλώντας για τον πατέρα του, ο ο οποίος πέθανε πριν από περίπου επτά μήνες.

Όσα είπε για την οικογένειά του

Αρχικά, ο τραγουδιστής αναφέρθηκε στην όμορφη οικογένεια που έχει δημιουργήσει με τη Βασιλική και τον γιο τους, Ηρακλή, ενώ αφηγήθηκε και το χρονικό της γνωριμίας τους. Πιο συγκεκριμένα, δήλωσε πως τη γνώρισε σε μια πτήση από την Κύπρο στην Ελλάδα. Ο ίδιος την είχε δει από το αεροδρόμιο της Κύπρου, ωστόσο δεν τόλμησε να κάνει κίνηση και να κάνει το «κλασικό πέσιμο», όπως δήλωσε. Όταν έφτασαν στην Ελλάδα, καθυστέρησαν οι βαλίτσες τους και, έπειτα από αρκετή αναμονή, βρήκε το θάρρος και πήγε να της μιλήσει και να της ζητήσει τον αριθμό της για να βγουν κάποια στιγμή. Έτσι κι έγινε. Επίσης, στην ερώτηση για το πότε κατάλαβε ότι η Βασιλική είναι η γυναίκα της ζωής του, ο τραγουδιστής εξομολογήθηκε πως το συνειδητοποίησε όταν πήραν την απόφαση να κάνουν μαζί ένα παιδί. Ενώ είπε με αρκετό χιούμορ πως ο γιος τους, Ηρακλής, είναι τόσο όμορφος και συχνά τον μπερδεύουν με κοριτσάκι.

Για τον πατέρα του

Μιλώντας για τον πατέρα του, ο Ησαΐας Ματιάμπα είπε χαρακτηριστικά: «Ο μπαμπάς μου ήταν απλόχερος, έξω καρδιά και σίγουρα ένας άνθρωπος που με έχει επηρεάσει πάρα πολύ».

«Είχε γυρίσει στην Αφρική για να βρει πλούτο ορυκτό να τον φέρει εδώ για να μην έχουμε δυσκολίες, περάσαμε από φτώχεια» συμπλήρωσε ο τραγουδιστής.

Ησαΐας Ματιάμπα και πατέρας

Και συνέχισε λέγοντας: «Πριν γεννηθεί ο γιος μου, ο Ηρακλής, υπήρξε ένα σοβαρό επεισόδιο με τον μπαμπά μου, γιατί τα τελευταία τρία χρόνια άρχιζε η υγεία του να καταρρέει. Θυμάμαι πολύ χαρακτηριστικά το σκηνικό που ήταν ο μπαμπάς και έλεγε ότι θα "φύγει" και δεν θα προλάβει να δει τον Ηρακλή. Ήμουν εκεί και προσπαθούσα να τον πείσω ότι "όχι, μείνε δυνατός και άντεξε, γιατί έρχεται ένας εγγονός που δεν τον έχεις γνωρίσει και"…».

Ο τραγουδιστής μιλώντας για τον πατέρα του ήταν εμφανώς συναισθηματικά φορτισμένος και έπειτα από μια παύση δευτερολέπτων αναφώνησε: «Α, ρε μπαμπά!». «Έρχεται ένας εγγονός, ο οποίος μπορεί να μην έχει το όνομά του, σίγουρα θα ήθελα να πάρει κάποια χαρακτηριστικά του» πρόσθεσε ο τραγουδιστής αμέσως μετά.

Για τη συμμετοχή του στο «YFSF»

Επιπλέον, αναφέρθηκε και στη συμμετοχή του στο «Your Face Sounds Familiar - All Star», τονίζοντας πόσο ενθουσιασμένος είναι που βρίσκεται και πάλι στα παλιά του λημέρια.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, «The 2night show»:ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM