Περικλής Κονδυλάτος: «Υπήρχε βία μεταξύ των γονιών μου»

Ο πρώην παίκτης του «Survivor», Περικλής Κονδυλάτος, μίλησε για τα παιδικά του χρόνια, τα οποία έχουν χαρακτηριστεί από βία

Ο σχεδιαστής κοσμημάτων Περικλής Κονδυλάτος αποκάλυψε πως υπήρχε βία μεταξύ των γονιών του και πως η οικογένειά του ήταν πολύ ιδιόρρυθμη.

Ο ίδιος μίλησε στη διαδικτυακή εκπομπή του Φώτη Σεργουλόπουλου, δηλώνοντας χαρακτηριστικά:

«Η οικογένειά μου ήταν πολύ ιδιόρρυθμη. Οι γονείς μου είχαν μια παθιασμένη σχέση μεταξύ τους. Ο πατέρας μου ήταν μια ακραία προσωπικότητα που δημιουργούσε διάφορα προβλήματα μέσα από τη διαχείριση των οικονομικών, από τις ερωτικές του περιπέτειες. Και όλη αυτή η οριακή προσωπικότητα έφερνε πολλές εξάρσεις μέσα στο σπίτι, στις οποίες η μητέρα μου δεν έπαιρνε μέρος. Υπήρχαν εντάσεις, υπήρχαν φωνές, υπήρχε βία.

Δεν υπήρχε βία προς εμένα και την αδελφή μου, υπήρχε βία μεταξύ των γονιών μου. Το βλέπαμε και έπρεπε να το διαχειριστούμε. Θυμάμαι μια φορά που είχαν βγάλει το σπίτι μας στον πλειστηριασμό και πήγα εγώ με τη μητέρα μου και είχα στη σχολική μου τσάντα εκατομμύρια σε μετρητά και είχα την αγωνία αν κάποιος θα πληρώσει παραπάνω για το σπίτι μας».

Φαγητό και «Survivor»

Παράλληλα, ο Περικλής Κονδυλάτος μίλησε και για την εμπειρία του στο «Survivor», αποκαλύπτοντας πως είχε κλέψει φαγητό αρκετές φορές.

«Έκλεψα φαγητό αρκετές φορές. Μια φορά περπάτησα γύρω στα 40 λεπτά και βρήκα μια μικρή καλύβα ενός ψαρά, όπου είχε αφήσει ο άνθρωπος το παντελόνι του. Προφανώς είχε μπει να ψαρέψει, και είχε μέσα το πορτοφόλι του και το κινητό του και είχε και κάποια φαγητά. Εκείνη τη φορά πήρα μόνο ένα αλάτι που βρήκα. Έχω αναθεωρήσει για τον τρόπο που μιλούσα μέσα στο παιχνίδι. Θα ήθελα να μην έχω μιλήσει τόσο αυστηρά» ανέφερε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM