Έφη Αλεβίζου: Λύγισε με τα πλάνα του πιλότου αγκαλιά με την κόρη του στην Αλόννησο

Έφη Αλεβίζου
© Youtube

Η δημοσιογράφος Έφη Αλεβίζου λύγισε λόγω της συναισθηματικής φόρτισης, ενώ σχολίαζε τα πλάνα από την κηδεία της 20χρονης Κάρολαϊν στην Αλόννησο. 

Βλέποντας τον νεαρό πιλότο να κρατά αγκαλιά την μόλις 11 μηνών κορούλα του και να λέει το τελευταίο αντίο στη σύζυγό του, δεν άντεξε από τη συγκίνηση.

«Το μωρό που έφτασε με τον μπαμπά του… 11 μηνών μόνο και θα μεγαλώσει χωρίς τη μητέρα του…Δεν υπάρχουν λόγια παρηγοριάς για αυτούς τους ανθρώπους, είναι οι στιγμές της απόλυτης οδύνης» δήλωσε χαρακτηριστικά με τρεμάμενη φωνή.

Σε κλίμα οδύνης το τελευταίο αντίο στην Καρολάιν 

Σε «βαρύ» κλίμα πένθους πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής (14/5)  στην Αλόννησο η εξόδιος ακολουθία της 20χρονης Καρολάιν, η οποία βρήκε τραγικό θάνατο από τα χέρια ληστών μέσα στο ίδιο της το σπίτι στα Γλυκά Νερά.

Σήμερα, λοιπόν, συγγενείς και φίλοι κλήθηκαν να αποχαιρετίσουν τη νεαρή κοπέλα. Τραγική φιγούρα στην κηδεία της 20χρονης Καρολάιν ήταν τόσο ο 32χρονος σύζυγός της, Χαράλαμπος (Μπάμπης)  Αναγνωστόπουλος, όσο και η μητέρα της.

Να σημειωθεί πως, σύμφωνα με την ΕΡΤ, η εξόδιος ακολουθία εψάλη σύμφωνα με το τελετουργικό των καθολικών και δεν επετράπη η είσοδος των ΜΜΕ στο εσωτερικό του ναού. Επιπλέον, ορθόδοξος ιερέας προσευχήθηκε για την ανάπαυση της ψυχής της Καρολάιν. Τον επικήδειο εκφώνησε η Μερόπη Μαχαιρίδου, διευθύντρια του Λυκείου Αλοννήσου από το οποίο αποφοίτησε η Καρολάιν, καθώς και ο Νίκος Παπαγιάννης, αρχηγός των προσκόπων και αστυνομικός.

Η άφιξη της οικογένειας στο νησί

Υπενθυμίζεται πως ο σύζυγος και το μόλις 11 μηνών βρέφος της 20χρονης Καρολάιν έφτασαν στην Αλόννησο σήμερα το πρωί με ελικόπτερο που διέθεσε η εταιρεία στην οποία εργάζεται ο 32χρονος χειριστής ελικοπτέρων της πολιτικής αεροπορίας.

Αντιθέτως, η μητέρα της αδικοχαμένης φοιτήτριας μαζί με τους γονείς του 32χρονου πιλότου και άλλους συγγενείς και φίλους έφτασαν στο νησί με το πλοίο της γραμμής που έφυγε από τον Βόλο. 

Πώς σας φάνηκε αυτό το άρθρο;

  • Διαφωνώ απόλυτα
  • Συμφωνώ απόλυτα