Survivor: Αποχώρησε η Ανθή Σαλαγκούδη - «Πανηγυρισμοί» στο Twitter

Αποχώρησε παίκτρια από την κόκκινη ομάδα 

«Έξαλλοι» πανηγυρισμοί σημειώθηκαν στο Twitter, μετά την ανακοίνωση πως από το ριάλιτι επιβίωσης αποχωρεί η Ανθή Σαλαγκούδη. Η παίκτρια ήταν υποψήφια μαζί με τη Σοφία Μαργαρίτη και τη Μαριάνθη Κάσδαγλη. Η Ανθή ήταν στατιστικά η πιο αδύναμη παίκτρια αγωνιστικά στο Survivor, ενώ μάλιστα στα συμβούλια του νησιού είχε υπάρξει αρκετές φορές υποψήφια προς αποχώρηση.

Μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος, η Ανθή Σαλαγκούδη δεν χαιρέτησε τους συμπαίκτες της έναν προς έναν, αλλά θέλησε να τους πει δύο λόγια. Χαρακτηριστικά η ίδια ανέφερε: «Στεναχωριέμαι που το αφήνω όλο αυτό, αλλά χαίρομαι που θα μείνουν τα κορίτσια γιατί το αξίζουν πραγματικά. Το ταξίδι τελειώνει εδώ για μένα».

«Το Survivor ήταν μια εμπειρία ζωής. Φεύγω με ωραία συναισθήματα» τόνισε η Ανθή Σαλαγκούδη και τους ευχαρίστησε. Πλέον μετά την αποχώρηση αυτή θα αλλάξουν οι ισορροπίες στην ομάδα, καθώς αγωνιστικά «δυναμώνει».

Παράλληλα να σημειωθεί πως λίγο πριν την ανακοίνωση του αποτελέσματος ερωτηθείς ο Τζέιμς από την μπλε ομάδα για την αποχώρηση, δήλωσε πως αγωνιστικά την ομάδα τους, τους συνέφερε να αποχωρήσει ή Σοφία ή η Μαριάνθη.

Πανηγυρισμοί στο Twitter

Από την άλλη πλευρά οι πιστοί τηλεθεατές του ριάλιτι επιβίωσης «πανηγύρισαν» στο Twitter την αποχώρηση της Ανθής Σαλαγκούδη. Δείτε παρακάτω μερικά tweets:

P AAAAAAAAAAAAAART YYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY #survivorGR pic.twitter.com/5NKacu81kM

— ΙωαHH13☘️ (@vythoulka89) February 24, 2021

FINALLY #survivorGR pic.twitter.com/h6BAiMr9ON

— Κατερίνα (@katia_tzan) February 24, 2021

Tweet για την Ανθή Σαλαγκούδη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM