Άγριες Μέλισσες - Spoiler: Ο Κωνσταντής ομολογεί τον θάνατο του Γιάννου

Κωνσταντής άγριες μέλισσες
© ΑΝΤ1

Καταιγιστικές αναμένονται οι εξελίξεις στις «Άγριες Μέλισσες», ενώ στο προσκήνιο έρχεται ο θάνατος του Γιάννου, τον οποίο ομολογεί στον Νικηφόρο ο Κωνσταντής.

Ο Νικηφόρος θα γίνει δέκτης της αποκάλυψης ενός μυστικού που αφορά την οικογένειά του. Ο Κωνσταντής θα του αποκαλύψει τα πάντα για το βράδυ του θανάτου του Γιάννου. Έτσι, ο Νικηφόρος θα μάθει πως ο Γιάννος δεν αυτοκτόνησε, αλλά ότι τον σκότωσαν ο αδελφός και ο πατέρας του μαζί με τον Μελέτη.

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε για τις «Άγριες Μέλισσες» στο «Πρωινό» ο Αλέξης Μίχας, ο Νικηφόρος θα βρεθεί προ δυσάρεστων εκπλήξεων. Ο Κωνσταντής θα του αποκαλύψει μέσα από μια σειρά τραγικών γεγονότων τι πραγματικά συνέβη το βράδυ του θανάτου του Γιάννου. Ότι, δηλαδή, ο ίδιος, ο Μελέτης και ο Δούκας δολοφόνησαν τον Γιάννο και το έκαναν να φανεί σαν αυτοκτονία.

Ο Νικηφόρος χάνει τη γη κάτω από τα πόδια του στις «Άγριες Μέλισσες», είναι σε ισχυρότατο σοκ, δεν μπορεί να πιστέψει αυτό που συνέβη. Τα δύο αδέλφια έρχονται σε πολύ μεγάλη ρήξη. Ο Κωνσταντής χρησιμοποιεί ως άλλοθι το γεγονός ότι τότε νόμιζαν πως ο Γιάννος ήταν αυτός που είχε σκοτώσει τον Σέργιο Σεβαστό.

Δούκας άγριες μέλισσες
© ΑΝΤ1

Ο Δούκας καίει το σπίτι των αδελφών Σταμίρη

Το μυστικό που έκανε τον γάμο του Νικηφόρου και της Ασημίνας να διαλυθεί φτάνει στα αυτιά του Δούκα, ο οποίος δεν μπορεί να ελέγξει την οργή του. Ο ίδιος μαθαίνει πως ο γιος του Σέργιος δεν πέθανε από τα χέρια της Ελένης Σταμίρη, αλλά και από τις τρεις αδελφές.

Παράλληλα, οι αδελφές Σταμίρη μαθαίνουν από τον Βόσκαρη ποιος ευθύνεται για τον θάνατο του πατέρα τους. Ο Βόσκαρης αποκαλύπτει στην Ελένη μέσα στη φυλακή πως ο Σέργιος ήταν αυτός που δηλητηρίασε τον πατέρα τους, ύστερα από εντολή του Δούκα, προκειμένου να πάρουν με δόλιο τρόπο τα χωράφια.

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε ο δημοσιογράφος Γιάννης Πουλόπουλος, ο Δούκας δεν θα μπορέσει να δεχτεί αυτή τη σκληρή αλήθεια, με αποτέλεσμα να αποφασίσει να βάλει φωτιά στο σπίτι των αδελφών Σταμίρη. Έτσι, θα στείλει το δεξί του χέρι, τον Μελέτη, να κάψει το σπίτι των τριών γυναικών, με τις ίδιες να βρίσκονται μέσα. Το σπίτι θα καταστραφεί ολοσχερώς, ωστόσο οι πρωταγωνίστριες δεν θα πάθουν κακό.

Πώς σας φάνηκε αυτό το άρθρο;

  • Διαφωνώ απόλυτα
  • Συμφωνώ απόλυτα