«Άγριες Μέλισσες» - Θεοφανία Παπαθωμά: Η «Βιολέτα» θα συνεχίσει και την τρίτη σεζόν

Θεοφανία Παπαθωμά
Φωτογραφία: Youtube

Για τον ρόλο της στις «Άγριες Μέλισσες», τις καταγγελίες που έχουν γίνει από συναδέλφους της στον χώρο του θεάτρου αλλά και την επιστροφή στην κανονικότητα μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» η ηθοποιός Θεοφανία Παπαθωμά.

«Η Βιολέτα θα συνεχίσει και την τρίτη σεζόν. Το σενάριο γράφεται τώρα, όμως ξέρω ότι θα τη δούμε εντελώς διαφορετική. Είναι πολύ άτυχη η Βιολέτα και έχει παλέψει σκληρά για να σταθεί στα πόδια της» είπε χαρακτηριστικά.

Όσον αφορά την αγάπη που δείχνει ο κόσμος για τη σειρά, η ηθοποιός τόνισε: «Όλη αυτή η αγάπη για τη σειρά είναι η καλύτερη ανταμοιβή. Και το καλύτερο είναι ότι υπάρχει κόσμος που μου λέει ότι η σειρά τούς κρατάει παρέα. Τι άλλο να θέλει ένας ηθοποιός παρά να δώσει χαρά στο κοινό;».

Βιολέτα και Μιλτιάδης από τις «Άγριες Μέλισσες»
Φωτογραφία: Facebook

Για το πώς βιώνει την επιστροφή στην κανονικότητα μετά τη χαλάρωση των περιοριστικών μέτρων, η Θεοφανία Παπαθωμά δήλωσε: «Υπάρχει πάντα τρόπος να ζεις στην κανονικότητα. Η ευτυχία δεν είναι έξω, αλλά μέσα μας. Σίγουρα όμως θα πρέπει να αποκατασταθεί και το έξω».

Τι δήλωσε η ηθοποιός για τις καταγγελίες

Αναφορικά με τις καταγγελίες που έχουν γίνει στο ΣΕΗ για γνωστούς ηθοποιούς, η Θεοφανία Παπαθωμά ανέφερε: «Θλίβομαι. Σοκαρίστηκα με το μέγεθος των αποκαλύψεων για τις καταγγελίες στο θέατρο. Είναι πάρα πολύ λυπηρό να πηγαίνεις σε έναν χώρο να εργαστείς και να κινδυνεύεις από τέτοιες συμπεριφορές, και μάλιστα να αναγκάζεσαι να τις υφίστασαι και να μην μπορείς να αντιδράσεις. Το εργασιακό περιβάλλον θα πρέπει να είναι προστατευμένο. Όσο καθαρίζει ο χώρος από τέτοιους ανθρώπους, οδεύουμε προς το φως. Οι επίδοξοι θύτες θα φοβηθούν να προβούν σε αντίστοιχες πράξεις».

Τέλος, η ίδια αποκάλυψε πως ο πρώην σύζυγός της, Πασχάλης Τσαρούχας, ήταν χάλια πολύ καιρό με όσα έχει διαβάσει στις καταγγελίες του ΣΕΗ.

Πώς σας φάνηκε αυτό το άρθρο;

  • Διαφωνώ απόλυτα
  • Συμφωνώ απόλυτα