Βάσω Λασκαράκη: Η αρνητική απάντηση στις «Άγριες Μέλισσες»

Βάσω Λασκαράκη
© ert

Η γνωστή ηθοποιός Βάσω Λασκαράκη μίλησε στην εκπομπή «Αυτός και ο άλλος» για τον σύντροφό της Λευτέρη Σουλτάτο, την αρνητική απάντηση που έδωσε στις «Άγριες Μέλισσες», ενώ αναφέρθηκε και στο διαζύγιό της από τον Γιάννη Τσιμιτσέλη.

Η ηθοποιός, μιλώντας για το πώς βίωσε την καραντίνα, δήλωσε: «Για εμένα ήταν λίγο περίεργη συνθήκη. Ο άνδρας μου έπρεπε να πηγαινοέρχεται στην Κρήτη, το παιδί μου ήταν με τηλεκπαίδευση στο σπίτι. Στην πρώτη καραντίνα έμαθα να φτιάχνω παγωτά, σαλιγκάρια για να τα φάει ο άνδρας μου. Ο Λευτέρης μαγείρευε στο σπίτι πριν από την καραντίνα. Τώρα στην καραντίνα μαγειρεύαμε μαζί. Κάνω καλύτερα από τον άνδρα μου τα γεμιστά. Όταν είδε ότι μαγειρεύω στη χύτρα, μου είπε "τι είναι αυτό;". Μου είπε ότι αυτό είναι ανεπίτρεπτο και μένουν όλα τα μικρόβια».

Βάσω Λασκαράκη
© Youtube

«Υπήρξε η πρόταση για παρουσίαση εκπομπής, όμως δεν ήρθαμε σε συμφωνία, δεν ήταν το κατάλληλο τάιμινγκ, και καλώς έπραξα. Το πιο κοντά σε συζητήσεις ήταν με τον Αlpha. Οι άνθρωποι που είναι μέσα στον χώρο μού έχουν προτείνει να σκεφτώ πολλές φορές κάτι τέτοιο. Η αγωνία μου και το άγχος μου είναι το ποιους ανθρώπους θα έχω δίπλα μου, γιατί δεν μπορώ να πάω μόνη μου εγώ εκεί… Η αγωνία μου ήταν ''τώρα αυτό θα είναι αλλαγή πορείας, αλλαγή καριέρας;''» δήλωσε μεταξύ άλλων η Βάσω Λασκαράκη, ερωτηθείσα για το αν είχε προτάσεις για τον ρόλο της παρουσιάστριας.

«Όχι» στις «Άγριες Μέλισσες»

Μιλώντας για τα επαγγελματικά της, η ηθοποιός αποκάλυψε πως είχε δεχτεί πρόταση να συμμετάσχει στις «Άγριες Μέλισσες». «Η πρόταση για τις ''Άγριες Μέλισσες'' είχε γίνει ταυτόχρονα με το ''Έρωτας μετά''. Δεν μετάνιωσα καθόλου που πήγα στο ''Έρωτας μετά''. Το έχω αγαπήσει πάρα πολύ αυτό το σίριαλ, παρά το γεγονός ότι ήταν τα πιο δύσκολα γυρίσματα που έχω κάνει» κατέληξε.

Τέλος, αναφορικά με το διαζύγιό της με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη, δήλωσε: «Κάνω ψυχοθεραπεία χρόνια. Αναίμακτο διαζύγιο δεν υπάρχει, τίποτα δεν είναι ρόδινο, ειδικά όταν υπάρχουν παιδιά. Το ενδεχόμενο δεύτερου παιδιού το σκέφτομαι, δεν είναι κάτι που έχω αποκλείσει. Έχω σκεφτεί το ενδεχόμενο να θέλει η κόρη μου να μείνει με τον μπαμπά της. Όλες αυτές οι συζητήσεις υπάρχουν στο μυαλό μου και προσπαθώ πάντα να ενημερώνομαι για το τι μπορεί να έρθει». 

Πώς σας φάνηκε αυτό το άρθρο;

  • Διαφωνώ απόλυτα
  • Συμφωνώ απόλυτα