Διαδικτυακή παρουσίαση του βιβλίου myDATA σε λογιστές

i-Spirit
© i-Spirit

Τα νέα δεδομένα και εξελίξεις που προκαλούν τα MyDATA στην αγορά και στις υποχρεώσεις των φορολογουμένων έναντι της εφορίας, αποκαλύπτει η ειδική έκδοση «ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ – ΛΟΓΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ».Η επίσημη παρουσίαση της έκδοσης από τους συγγραφείς Μιχάλη Πόλυγγερ και Νικόλαο Σπυρόπουλο θα γίνει διαδικτυακά την Τετάρτη 23 Ιουνίου τις 16:30 έως τις 17:30.

Το έργο θα προλογίσουν ο Πρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας, Οικονομολόγος Κωνσταντίνος Κόλλιας, καθώς και ο κύριος Ηλίας Αργυρός, ο οποίος έχει διατελέσει ανώτατο στέλεχος και διευθυντής του Υπουργείου Οικονομικών, καθώς και Ειδικός Γραμματέας ΣΔΟΕ και της πρώην ΥΠΕΕ.

Το Δελτίου Τύπου

Με μεγάλη μας χαρά, σας προσκαλούμε στην διαδικτυακή  παρουσίαση του Βιβλίου «ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ - ΛΟΓΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ»

Την Tετάρτη 23 ΙΟΥΝΙΟΥ από τις 16:30 έως τις 17:30. Θα έχουμε την ιδιαίτερη τιμή, να βρίσκονται στο πάνελ και να προλογίσουν το έργο οι αξιότιμοι αγαπημένοι φίλοι μας.

Κωνσταντίνος Κόλλιας
 
Οικονομολόγος, Πρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας

Κωνσταντίνος Κόλλιας
Κωνσταντίνος Κόλλιας

Ηλίας Αργυρός
 
τ.Aνώτατο στέλεχος & δ/ντής του Υπουργείου Οικονομικών, τ.ειδικός Γραμματέας ΣΔΟΕ και ΥΠΕΕ

Ηλίας Αργυρός
Ηλίας Αργυρός

Oμοίως και για όλους εσάς τους οικονομολόγους, λογιστές – φοροτέχνες που βιώνετε τις δύσκολες συνθήκες της εποχής. Ελπίζουμε όλοι μαζί να εξασφαλίσουμε για τον κλάδο, μία καλύτερη καθημερινότητα.

Θέλουμε να πιστεύουμε ότι θα μας συντροφεύσουν στην παρέα και συνάδελφοι στους οποίους θα δοθεί ο λόγος να εκφράσουν τις απόψεις και σκέψεις τους για το εγχείρημα της Α.Α.Δ.Ε.

Στην εκδήλωση θα συζητηθούν 

Ο ρόλος του λογιστή στην πλατφόρμα, η σχέση του με τον πελάτη - εντολέα του ,οι διαδικασίες προετοιμασίας του γραφείου και του εξοπλισμού του ,τα πρώτα - πρώτα βήματα για την είσοδο και χρήση της εφαρμογής ,το σχέδιο λογαριασμών με παρατηρήσεις που θα γίνουν στο chat.

Η διάθεση του βιβλίου ξεκινάει στις 21/06/2021

Σε όσους θελήσουν να αποκτήσουν το βιβλίο κατά την διάρκεια της εκδήλωσης ή το έχουν ήδη παραγγείλει, θα προσφερθεί εκπτωτικό κουπόνι αξίας 20 € στο αμέσως επόμενο σεμινάριο myData.

Ευχαριστούμε θερμά

Μιχάλης Πόλυγγερ - Νικόλαος Σπυρόπουλος