Πελώνη για σχολεία και click away: «Τίποτα δεν είναι δεδομένο»

Η αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπος, Αριστοτελία Πελώνη, εξέφρασε την άποψη πως τίποτα «δεν είναι δεδομένο» αναφορικά με το άνοιγμα των σχολείων και το click away

Η Αριστοτελία Πελώνη γνωστοποίησε σήμερα Πέμπτη (7/1) πως «τίποτα δεν είναι δεδομένο», αναφερόμενη στο άνοιγμα των δημοτικών σχολείων και των νηπιαγωγείων, καθώς και για το click away.

«Δεν υπάρχουν βεβαιότητες»

«Δεν υπάρχουν βεβαιότητες. Η Επιτροπή θα αξιολογήσει τα επιδημιολογικά δεδομένα (αύριο) και θα κάνει τις εισηγήσεις της στην κυβέρνηση, ώστε να λάβει τις αποφάσεις της, σημείωσε χαρακτηριστικά η Αριστοτελία Πελώνη μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ 100,3.

«Όλα εξαρτώνται από τα επιδημιολογικά δεδομένα»

«Η πανδημία είναι ένα φαινόμενο που εξελίσσεται δυναμικά. Όπως δεν είναι γραμμική η εξέλιξή της, δεν είναι γραμμικές και οι αποφάσεις. Όλα εξαρτώνται από τα επιδημιολογικά δεδομένα», τόνισε η αναπληρώτρια κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη.

Επιπλέον, η ίδια σημείωσε πως η προτεραιότητα της κυβέρνησης είναι το άνοιγμα των σχολείων και η επαναλειτουργία του λιανεμπορίου. Ωστόσο, αυτό θα εξαρτηθεί από τα επιδημιολογικά στοιχεία των επόμενων ημερών, καθώς και τις εισηγήσεις της Επιτροπής των λοιμωξιολόγων.

Αλλάζουν τα μέχρι τώρα δεδομένα

Η τοποθέτηση αυτή της Αριστοτελίας Πελώνη, αλλάζει εντελώς τα δεδομένα που είχαμε μέχρι σήμερα –για άνοιγμα των σχολείων και επιστροφή του click away την ερχόμενη Δευτέρα (11/1).

Παράλληλα, δείχνει ξεκάθαρα τον προβληματισμό που υπάρχει τόσο στην πολιτική ηγεσία όσο και στις ομάδες των ειδικών, για την πορεία των κρουσμάτων του φονικού ιού στη χώρα, ειδικά για την επόμενη εβδομάδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM