Γερμανική Βουλή: Γέλιο με την... ξεχασιάρα Μέρκελ

Η Άνγκελα Μέρκελ, η καγκελάριος της Γερμανίας, υπέπεσε σε ένα σφάλμα που μπορεί να τύχει στον καθένα... Ξέχασε να φορέσει τη μάσκα της

Η καγκελάριος της Γερμανίας Άνγκελα Μέρκελ σκόρπισε μερικές στιγμές γέλιου, όσο κι αν αυτό φαντάζει λιγάκι παράδοξο λόγω του αυστηρού και άμεμπτου προφίλ της.

Η ξεχασιάρα καγκελάριος

Πιο συγκεκριμένα, η καγκελάριος της Γερμανίας μετά την ομιλία της στη Βουλή ξέχασε τη μάσκα της στο βήμα. Και αφού επέστρεψε στη θέση της αντιλήφθηκε το... σφάλμα της. Έτσι, ψύχραιμα μεν, εμφανώς άβολα δε, σηκώθηκε από τη θέση της και πήγε να την πάρει πίσω.

Η αλήθεια είναι όμως πως η Άνγκελα Μέρκελ, αδυνατώντας να κρύψει την αμηχανία της, μιας και κυριολεκτικά έτρεξε να πάρει πίσω τη μάσκα της, δεν άργησε να γελάσει και η ίδια με αυτή τη στιγμή... ξεγνοιασιάς.

Όπως ήταν αναμενόμενο, αυτή η άβολη στιγμή της Άνγκελα Μέρκελ έκανε και κάνει τον γύρο του διαδικτύου και φιγουράρει στα social media, με πολλούς από εμάς να μην μπορούμε παρά να ταυτιστούμε με το περιστατικό.

Οι προβολές του εν λόγω βίντεο, το οποίο κυκλοφόρησε με το hashtag #NousSommesTousMerkel, έχουν «πάρει φωτιά». Και γι' αυτό το statement «Είμαστε όλοι Μέρκελ» αποτελεί μεγάλο trend από τη δημοσιοποίηση του βίντεο μέχρι και αυτή την ώρα

–και θα συνεχίσει–, με την ταύτιση να είναι άνευ προηγουμένου!

Δείτε το σχετικό βίντεο παρακάτω:ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM