Βασίλης Κικίλιας: «1.000.000 βήματα πιο κοντά στην Ελευθερία»

Ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, μας γνωστοποίησε πως ως χώρα ξεπεράσαμε τους 1.000.000 εμβολιασμούς κατά της νόσου Covid-19, τονίζοντας μάλιστα, πως 470.000 συμπολίτες μας έχουν εμβολιαστεί και με τις δυο δόσεις του εμβολίου

Ο Βασίλης Κικίλιας μας ενημέρωσε σήμερα με μια ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, πως ξεπεράσαμε τους 1.000.000 εμβολιασμούς.

Πιο συγκεκριμένα, στην ανάρτηση του, ο υπουργός Υγείας έγραψε: «Σήμερα ξεπεράσαμε το 1.000.000 πολίτες που εμβολιάστηκαν τουλάχιστον με μία δόση. 1.000.000 βήματα πιο κοντά στην Ελευθερία. {470.000 πολίτες έχουν εμβολιαστεί και με τις δυο δόσεις}».

Δείτε την ανάρτηση του υπουργού Υγείας, Βασίλη Κικίλια:

Στο «κόκκινο» ο αριθμός των κρουσμάτων στην Ελλάδα – Τι είπε ο πρόεδρος του ΕΟΔΥ, Παναγιώτης Αρκουμανέας, στον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο

Και ναι μεν, οι εμβολιασμοί, ολοένα και αυξάνονται, παράλληλα δε, καταγράφεται μεγάλη άνοδος και των ημερήσιων κρουσμάτων στη χώρα μας, γεγονός που ανησυχεί την κυβέρνηση και τους ειδικούς και δε αφήνει περιθώρια για σταδιακή άρση των περιοριστικών μέτρων του lockdown, παρά την κούραση των πολιτών από τον πολύμηνο εγκλεισμό.

Ο πρόεδρος του ΕΟΔΥ, Παναγιώτης Αρκουμανέας, επισκέφθηκε τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο το πρωί της Τρίτης (23/3), προκειμένου να τον ενημερώσει αναφορικά με την πορεία της πανδημίας και την αύξηση των ημερήσιων κρουσμάτων της πανδημίας του κορονοϊού, τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό.

Κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης αυτής, ο κ. Παναγιώτης Αρκουμανέας γνωστοποίησε στον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο πως ο αριθμός των σημερινών κρουσμάτων πρόκειται να είναι ιδιαίτερα υψηλός. Μάλιστα, οι  υπάρχουσες πληροφορίες αναφέρουν πως τα σημερινά κρούσματα αναμένεται να κινηθούν κοντά στα 3.500.

Τέλος, σε δηλώσεις του, ο Π. Αρκουμανέας τόνισε πως χρειάζεται υπομονή και τήρηση των μέτρων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM