Γιαννακοπούλου: Οργανώνοντας μια διαδικτυακή συζήτηση για την πανδημία

ναντια Γιαννακοπούλου
EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ

Με θέμα την πανδημία και τις «Υγειονομικές - Οικονομικές και Κοινωνικές Προκλήσεις», η βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής, Νάντια Γιαννακοπούλου, οργανώνει διαδικτυακή εκδήλωση, την Τετάρτη 21 Απριλίου στις 19:00.

Στη συζήτηση θα συμμετέχουν φορείς της εμπορικού κόσμου, της ιατρικής αλλά και υπεύθυνοι ερευνών. Αξιοσημείωτο είναι ότι η συζήτηση θα μεταδοθεί και στη νοηματική γλώσσα.

Γιαννακοπούλου στο News2U.gr: «Μια πολύ χρήσιμη συζήτηση»

«Βρισκόμαστε στο πιο κρίσιμο σημείο για την αντιμετώπιση της πανδημίας και οι χειρισμοί αυτής της περιόδου θα καθορίσουν πολλά και για τον χρονικό ορίζοντα και για τις υγειονομικές, οικονομικές και κοινωνικές παρενέργειες. Πολλές από αυτές ήδη έχουν φανεί, άλλες συνδέονται με την επόμενη μέρα. Όλα αυτά συγκροτούν ένα πλαίσιο για προβληματισμό, συζήτηση και σ’ αυτή την κατεύθυνση θεώρησα ότι θα πρέπει να πάρω μια πρωτοβουλία οργανώνοντας μια διαδικτυακή συζήτηση αυτή την Τετάρτη με ξεχωριστούς εισηγητές όπως ο Πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθήνας Γ. Χατζηθεοδοσίου, ο Καθηγητής Πνευμονολογίας – Εντατικής Θεραπείας Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών Θ. Βασιλακόπουλος και ο Πολιτικός Αναλυτής Ζ. Ζούπης, Υπεύθυνος Ερευνών της OPINION POLL, τους οποίους και ευχαριστώ.

Είμαι πεπεισμένη ότι θα γίνει μια πολύ χρήσιμη συζήτηση».

 

ναντια Γιαννακοπούλου
ΠΗΓΗ: Γ.Τ. Νάντιας Γιαννακοπούλου


Εκτός από τη κ. Γιαννακοπούλου θα συμμετέχουν οι: Γιάννης Χατζηθεοδοσίου - Πρόεδρος Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθήνας, Θεόδωρος Βασιλακόπουλος Καθηγητή Πνευμονολογίας - Εντατικής Θεραπείας Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών και ο Ζαχαρίας Ζούπης - Υπεύθυνος Ερευνών Opinion Poll.

Τη συζήτηση θα συντονίζει ο δημοσιογράφος, Νίκος Υποφάντης. Η Νεφέλη Ράντου, θα μεταδώσει την εκδήλωση στη νοηματική γλώσσα. Η εκδήλωση θα μεταδοθεί ζωντανά από τα προφίλτης Νάντιας Γιαννακοπούλου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.