Έγκλημα Γλυκά Νερά - ΚΙΝΑΛ: Επικοινωνιακή η εικόνα της ασφάλειας των πολιτών

ΚΙΝΑΛ
EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

«Η βάρβαρη δολοφονία της νεαρής μητέρας στα Γλυκά Νερά και οι αμήχανες ανακοινώσεις και διαρροές του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη αναδεικνύουν αυτό που με επιμονή, επικοινωνία και πλείστη χειραγώγηση μεθοδεύει η κυβέρνηση τα τελευταία δύο χρόνια. Δηλαδή την κατασκευή μιας εικόνας δήθεν επιτυχούς λειτουργίας της αστυνόμευσης, που εξαντλείται στην καταστολή διαδηλώσεων και διαμαρτυριών, παραμελώντας την ουσιαστική ασφάλεια των πολιτών» επισημαίνει το Κίνημα Αλλαγής σε ανακοίνωση του Τομέα Προστασίας του Πολίτη.

Σύμφωνα με το Κίνημα Αλλαγής, η πραγματικότητα της ασφάλειας στη χώρα μας είναι οι έντονες διαμαρτυρίες κατοίκων της Αττικής και άλλων, κυρίως, αστικών περιοχών της χώρας για τη γιγάντωση πολλών εστιών παραβατικότητας και ανομίας που δεν ενοχλούνται από την Αστυνομία.

«Οι πολίτες που δεν μπορούν να έχουν αστυνομική φρουρά, όπως κάποιοι άλλοι παράνομα ή νόμιμα έχουν εξασφαλίσει, γίνονται έρμαιο του οργανωμένου εγκλήματος και των κοινών εγκληματιών, χωρίς να υπάρχει οποιοδήποτε σχέδιο μιας οργανωμένης, μεθοδικής και σταθερής στον χρόνο προστασίας τους» αναφέρει το ΚΙΝΑΛ και καλεί την κυβέρνηση «να λογοδοτήσει γι' αυτό και να ασχοληθεί –έστω και τώρα– με την ασφάλεια του κάθε πολίτη αυτής της χώρας».

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά
(EUROKINISSI/ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ)

Ασφυκτικός ο θάνατος της 20χρονης

Πριν από λίγη ώρα έγινε γνωστό πως από πανί που έβαλε ο δολοφόνος στο στόμα της 20χρονης Καρολάιν αλλά και την απόφραξη της μύτης της προήλθε ο θάνατος της νεαρής μητέρας. Αυτό προκύπτει από την ιατροδικαστική εξέταση που διενεργήθηκε από ιατροδικαστή της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Σύμφωνα με την εξέταση, η οποία ολοκληρώθηκε σήμερα, ο δολοφόνος της 20χρονης τής έβαλε ένα πανί στο στόμα και ταυτόχρονα το πίεζε με την παλάμη του.

Πώς σας φάνηκε αυτό το άρθρο;

  • Διαφωνώ απόλυτα
  • Συμφωνώ απόλυτα