Απάντηση Ηλιόπουλου σε Πελώνη: Η κυβέρνηση συνεχίζει να κοροϊδεύει τους μαθητές

«Ο κ. Μητσοτάκης διά της κ. Πελώνη έχει αποφασίσει να συνεχίζει να κοροϊδεύει ανερυθρίαστα, μπροστά στα μάτια τους, μαθητές και γονείς» υπογραμμίζει ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Νάσος Ηλιόπουλος, απαντώντας στις δηλώσεις της κυβερνητικής εκπροσώπου Αριστοτελίας Πελώνη.

Νωρίτερα, η Αριστοτελία Πελώνη, σχολιάζοντας την ομιλία Τσίπρα στη Βουλή, τόνισε: 

«Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης έχει σήμερα διαδοχικές συναντήσεις και κοινές δηλώσεις με τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Σαρλ Μισέλ. Παρ' όλα αυτά, ο κ. Τσίπρας πήγε στη Βουλή και τον κατήγγειλε ότι δεν προσήλθε να του απαντήσει, και μάλιστα σε ερώτηση που αφορούσε την εισαγωγή στα πανεπιστήμια, σε μια στιγμή που εκατοντάδες χιλιάδες μαθητές ετοιμάζονται να δώσουν τη μάχη των εισαγωγικών εξετάσεων.

Πελώνη
(EUROKINISSI / ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ)

Η συζήτηση αυτή, με σεβασμό στην αγωνία των μαθητών και των οικογενειών τους, όπως έχει ήδη ανακοινωθεί, θα πραγματοποιηθεί σε ουδέτερο χρόνο».

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία υπογραμμίζει σε σχετική δήλωση- απάντηση πως αν ο κ. Μητσοτάκης «είχε πράγματι έστω και λίγο σεβασμό γι’ αυτούς, δεν θα έπαιζε παιχνίδια με τα κολέγια στην πλάτη τους. Θα απέσυρε εδώ και τώρα το νομοσχέδιο που στέλνει με προσωπική του απόφαση σχεδόν 30.000 μαθητές εκτός πανεπιστημίων».

Ηλιόπουλος Νάσος
EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

«Η υποκρισία, η ταξική μεροληψία και ο ακροδεξιός λαϊκισμός του αποκαλύπτονται μέρα με τη μέρα.

Ο κ. Μητσοτάκης βρίσκεται πλέον σε αδιέξοδο τώρα που καταλαβαίνει ότι τα ψέματα τελειώνουν. Αλλά όπως έστρωσε θα κοιμηθεί» καταλήγει ο Νάσος Ηλιόπουλος.