Πάνος Καμμένος: Εμβολιάστηκε στη Σερβία με το ρωσικό Sputnik-V

Πάνος Καμμένος
EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

Ο Πάνος Καμμένος, ηγέτης των ΑΝΕΛ και πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας, βρέθηκε στο Βελιγράδι της Σερβίας προκειμένου να πραγματοποιήσει τον εμβολιασμό του κατά του κορονοϊού με το ρωσικό εμβόλιο Sputnik-V. Την είδηση έκανε γνωστή ο ίδιος με μια ανάρτησή του στον προσωπικό λογαριασμό του στο Twitter.

Στη σχετική εικόνα μάλιστα που δημοσίευσε ο Έλληνας πολιτικός τον βλέπουμε την ώρα που κάνει το εμβόλιο. Φυσικά, δεν θα μπορούσαμε να μη σχολιάσουμε το πόσο φανερά αδυνατισμένος είναι, ενώ εντοπίσαμε και το τατουάζ στον ώμο του. Να σημειωθεί πως ο κ. Καμμένος εμβολιάστηκε κατά του Covid-19 με τη δεύτερη δόση του εμβολίου το Σάββατο 24/4.

εμβολιασμός Καμμένου
Twitter

Ο ίδιος ο Πάνος Καμμένος στην ανάρτησή του στο Twitter, την οποία συνόδευσε με σχετική φωτογραφία κατά τη διάρκεια του εμβολιασμού του, έγραψε: «Ευχαριστώ τους αδελφούς Σέρβους που μαζί με εκατοντάδες χιλιάδες αλλοδαπούς μου έδωσαν την ευκαιρία να πάρω πίσω την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ μου. Εδώ η ζωή γύρισε πίσω όλα ανοιχτά όλοι εμβολιασμένοι και οι νέοι τώρα και οι ξένοι και σε 10 μέρες παράγουν το Sputnik ενώ εμείς ΜΜΕ τρομοκρατίας».

Η ανάρτηση του Καμμένου

Ανάρτηση Πάνου Καμμένου
Twitter

Αντιδράσεις για τον εμβολιασμό του στη Σερβία

Ουκ ολίγοι ήταν εκείνοι οι οποίοι έσπευσαν να σχολιάσουν και να κρίνουν την απόφαση του Πάνου Καμμένου να εμβολιαστεί στη Σερβία με το ρωσικό εμβόλιο. Ωστόσο, ο ίδιος θέλησε να δώσει ένα τέλος στα κακώς κείμενα και να απαντήσει στα όσα λέγονται ή/και γράφονται, προχωρώντας σε μια νέα ανάρτηση, όπου εξηγεί τους λόγους για τους οποίους αποφάσισε να ταξιδέψει μέχρι το Βελιγράδι και να κάνει τη δεύτερη δόση του εμβολίου έναντι της νόσου Covid-19.

Πιο συγκεκριμένα, στην ανάρτησή του στο Twitter ο πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας και πρόεδρος των ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος, αποκάλυψε πως ο λόγος που τον οδήγησε σε αυτή την απόφαση είναι ότι στην Ελλάδα θα έκανε τη δεύτερη, και τελευταία, δόση δύο μήνες αργότερα. Επέλεξε, μάλιστα, να απαντήσει στους επικριτές του θέτοντας και ένα καίριο, θα λέγαμε, ερώτημα: «Γιατί η Ελλάδα να μην είχε αγοράσει εμβόλια αντί για μάσκες, τεστ, διαφημίσεις;».

Αναλυτικά η ανάρτησή του: «Για να τελειώσει το παραμύθι των τρολ των νέων της εφσυν για τον εμβολιασμό μου στη Σερβία. Έκανα την 2η δόση 24/4 ενώ στην Ελλάδα τέλος Ιουνίου η σύζυγός μου μετά τον Αύγουστο. Διαφορά λοιπόν 5 μηνών. Γιατί η Ελλάδα να μην είχε αγοράσει εμβόλια αντί για μάσκες τεστ διαφημίσεις;»

 Η ανάρτηση-απάντηση στους επικριτές του:

ανάρτηση Καμμένου
Twitter

Πώς σας φάνηκε αυτό το άρθρο;

  • Διαφωνώ απόλυτα
  • Συμφωνώ απόλυτα