Η Gwyneth Paltrow και ο σύζυγός της θέτουν ερωτήματα που πρέπει να κάνουμε στο σύντροφό μας ( pics)

Πολλοί είναι οι celebrities που προσπαθούν με τη δράση τους από το σπίτι να εμψυχώσουν τον κόσμο και να τους κάνουν να αισθανθούν όμορφα.

Κατά καιρούς πολλοί  διάσημοι βγαίνουν στα social media και έχουν ανοιχτή επικοινωνία με τον κόσμο προσπαθώντας να τους ενημερώσουν για σοβαρά ζητήματα.

Ανάμεσα στους διάσημους που ακολουθούν τη «μόδα» αυτή, με σκοπό την βελτίωση της ψυχολογίας του κόσμου, είναι η Gwyneth Paltrow και ο σύζυγός της Brad Falchuk.

Οι ίδιοι σκέφτηκαν να επικοινωνήσουν μέσω βιντεοκλήσης, με την καθηγήτρια και ειδικό στη βελτίωση των σεξουαλικών σχέσεων, Michaela Boehm, ανεβάζοντας σχετικό ποστ από τη συνομιλία τους στο Instagram του Goop και μοιράζοντάς το με τον κόσμο.

Στο διάστημα που η προσοχή όλων είναι επικεντρωμένη στην καταπολέμηση του κοροναϊού, η Boehm συστήνει ένα λειτουργικό τρόπο πλαίσιο με σκοπό να να βοηθήσει τους συντρόφους να διαχειριστούν  τα δύσκολα συναισθήματα και την αρνητική ψυχολογία,επιδιώκοντας την ομαλή επανασύνδεση.

Πολλά από τα θέματα που θίγονται είναι γιατί μερικοί άνθρωποι,όπως παρατηρείται,θέλουν να έχουν σεξουαλική επαφή περισσότερο κατά τη διάρκεια έντονων και τεταμένων περιόδων και γιατί κάποιοι άλλοι δυσκολεύονται να νιώσουν και να επαναφέρουν τον ερωτισμό στη ζωή τους.

Εκείνο που προτείνεται ουσιαστικά,είναι η εστίαση στη δυναμική της κάθε σχέσης και πως μπορεί να επιζήσει εν μέσω μιας δύσκολης περιόδου.Μάλιστα,σύμφωνα με την ειδικό,η ομαλή συναισθηματική επανασύνδεση και επικοινωνία με το σύντροφό μας σε περιόδους κοινωνικής κρίσης προκύπτει μέσα από μια λίστα ερωτήσεων.

Αυτές είναι οι παρακάτω

- Πώς νιώθεις σήμερα ;

-Υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω για να σε βοηθήσω ;

-Ποια είναι τα σχέδια σου για σήμερα ;

-Τι πιστεύεις ότι πρέπει να συζητήσουμε σήμερα για να κυλήσει ιδανικά η εβδομάδα ;

-Τι  μπορούμε να κάνουμε σήμερα και να συμβάλλει στην ψυχική και σωματική υγεία;

Φυσικά και οι απαντήσεις δεν είναι εύκολες δεδομένων των συνθηκών που βιώνουμε. Παρ’όλα αυτά οι ειδικοί θεωρούν ότι η συναισθηματική επαφή των συντρόφων αυτό το διάστημα,κρίνεται απαραίτητη για την ομαλή συμβίωση μέσα στο σπίτι κάτι που κρινέται περισσότερο απαραίτητο τώρα που είμαστε σε καραντίνα.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM